
So..tumis bwng besar dgn olive oil, masukan daging,kacau hingga masak.Ketepikan.
Hiris tomato, iceberg lettuce dan bawnag besar. Gaul dgn daging tadi tambah sedikit mayonis dan sos cili. Gaul sebati. Sejukkan dlm fridge.
Panaskan kuali, dan letak capati atas kuali panas. Terbalik-terbalikan sebentar. Dah masak angkat. Proses ni kejap je..tak sampai 1 minit sebab capati tu nipis je.
Alaskan capati dgn iceberg lettuce, masukkan bahan yg disejukkan tadi. Gulung padat.
Hiris dannnn...makan!

nyah..
ReplyDeleteaku tingin karipap daging+kentang ah..weekend nih nak buat lah..
ni menu yang sangat bagus untuk diet...
ReplyDeleteselamat berbuka puasa ya catz!!
noreh...
ReplyDeletejgn buat guna daging hancur kisar tu..guna daging betul, hiris kecik2..baru sedappp!
noreh...
ReplyDeletejgn buat guna daging hancur kisar tu..guna daging betul, hiris kecik2..baru sedappp!
hi axim,
ReplyDeleteu ponnnn..selamAT berbukaaaa..
masak ke???