Friday, October 2, 2009

takde open house ke?

aku baca kat blog orang,
ada yang dpt jemputan open house sampai 5-6 rumah weekend ni.
sampai tak tau nak pegi yang mana katanyaaaa...
siap ada yg tak nak mkn on weekdays sebab nak mkn free kat rumah org hujung minggu.
TAPI kan....
aku takde org jemput pon??
ada sorang kwn aku katanya nak wat open house ...rumah dia x jauh dr rumah aku..
tapi tak jemput pon???
aku merajuk la..
membawa diri ke pulau weekend nii...
oklah..aku tau..aku kuat makan.
sedih.


err..
tapi abang penjual ayam kata, sales nya menurun sgt raya kali ini.
dulu2 sorang beli sampai 15 ekor..tahun ni sorang beli 3 ekor je..
kan ekonomi gawat sket..Pak ment3ri suruh jimat2..betul lah kan..
ooo..agaknya mmg takde org buat open house la tahun niii... (ayat penyedap hati sebab tadek org jemput open house..)

20 comments:

kucingorengemok said...

panggilan pulau...

al-qamar said...

saya ada 4 jmptn openhaus & 1 jmptn potluck wiken ni, hehehe.

tul la mcm catz ckp, smpi dah tatau nak gi yg mana satu, huhu...

rasanya dapat gi utk potluck & 2 jmptn openhaus je wiken ni.

opsss! jgn jeles ek :)

Mama Miraki said...

laaaa sian ngko Catz....meh lah datang sini....aku wat open house gak...

~H @ N i ~ said...

catz,
meh dtg JB
pintu umah sentiasa terbuka..mari2
;)

Ayu said...

catzs, kite senasib.

aku ade gak kawan, jemput ye2 member lain kat facebook, aku dia x jemput. bila cam kantoi membe lain tya aku, baru dia jemput. patutkah aku pegi? huhuhu nak merajuk la jgk cmni...

ko buatla openhse catzs. aku dtg. tehehe

Ayu said...

catzs, kite senasib.

aku ade gak kawan, jemput ye2 member lain kat facebook, aku dia x jemput. bila cam kantoi membe lain tya aku, baru dia jemput. patutkah aku pegi? huhuhu nak merajuk la jgk cmni...

ko buatla openhse catzs. aku dtg. tehehe

SiMpleSmArtErMe said...

catz...
ai pon x der open hse la.. tp seok ada kenduri kawen..

kesimulannya jom masak sambal kacang nyan nasi impit. jommm.. ttb rasa nak makan..

NenekPenne said...

ala catz, cakap lah u nak pi jalan2 lagi.... he he he..

ada open house tapi cam malas jer nak pi..yelah kan, nak pi kena pakai cantik2...bila pakai cantik2 nak pula kena mekap2...haisshhhh ... rimas ai tau!!! ha ha ha....

en_me said...

open house kat pulau tewww..

CAHAYA said...

ada orang buat. tapi kurang. inah cakap ari tu buat makan2. tak ajak pun. :(

CATZ said...

kog,
ehhh..itu macam tajuk pilem je...kan???
abih kuih baulu?
tumpi aku dah abih dah...iskkk...

CATZ said...

al qamar,

banyaknya jemputann..
kan aku dah kataaaa..
isk...
jeles...aku tgh sedih ni..

CATZ said...

Mama Miraki,
address plis..
kat mana tu???

CATZ said...

H@ni,

err...bestnyaa...
masak khas utk kita keww???
best...
alamat plis..

CATZ said...

Ayu,

weh..pegi je lah...dia jemput gak kan?
aku makan free laju je..
lagipun benda2 mcm ni mengeratkan silaturraahim..
pastu jgn lupa lah..rajin2 sket..ke dapur tlg cuci pinggan sket2..
hehehhe

CATZ said...

simple,
ko masak lebih sketttt!!
aku nak rasa air tangan ko.!

CATZ said...

Nenekpenne,
nak pi open house kena mekap2 sgt keww??
iskk....complicatednya ako ni nek.
kalau aku asal arung baju kurung...pakai tudung...zassss....lajuuuu aku makan..
hehehhe

CATZ said...

en me,
open island kaedahnya..
hehhehe

CATZ said...

Cahaya,

sorry taak jemput.
saya dah suruh inah ajak sapa2..saya tak kisah..
mana tau u close dgn dia..
isk..kalau tau saya ajak sekali..
lagi ramai lagiiii meriahhh..

~H @ N i ~ said...

ye boleh jek
tp mskn kite xsesedap u sis..hik3
nie lamatnye
Bistari impian apartment
Larkin.Belakang bomba larkin

roger2 la if turun JB