Thursday, April 23, 2009

Bergosip sambil cuci kain tepi sungai.

kihkihkih....
semalam...but exercise dgn PT aku.
3.2 km.... + core muscle exercise +exercise mulot.
Mula-mula dia sembur aku dulu. Dia ckp..rentikan lah xtvt mentekedarah aku ni... (nasib baik dia tak baca blog aku...). dia tak tau aku ada blog.kalau dia baca blog aku sure dia pengsan 9 kali.
Lepas tu...kan,
tak sangka..PT aku kuat gosip...maklumlah dah dekat 2 bulan tak jumpa aku.
so menghapdet segala gosip. BUKAN gosip artis. Yang tu boleh baca kat internet je.Ni gosip lain. 18SX. heh.
boleh ko...dia suh aku buat core muscle exercise..dia duk tepi aku ala-ala cik limah cuci kain kat sungai....pot pet..pot..pet. aku pulak...cam nak kojol angkat-angkat kaki sambil baring telentang sambil dengar gosip dia.

PT: angkat tinggi sikit lagi hip tu..tolak lagiii
me: sakitla..dah maksimum niiii...
PT: tu laa...lain kali....kena dtg hari2 cik kiah..ni tenggelam mentekedarah...2 bulan baru nampak muka.
me: mak busy ..
PT: ha....give me another 5.... 10, 11, 12,13, 14,..15.. ha..sambung cerita tadi...u tau....hari tuh..Encik gayah...pot..pet...pot..pet....renaissance....kayu....kucing..mioww..hantu raya....volvo...mangkuk hayun...
me: hoo???? ye ke ??? wo..wo...wo...kehkehkehkeh,,kehkehkehkeh,,kihkihkih
me&PT : kahahhahaha..kekkekkekek...kikhkihkihkihhhhhhh
PT: dahh,...cukup2 exercise mulut tuuu cik kiahhh...cepattttt..tukar kaki kanan pulakkkk....

sakit peha aku.
ha-ha.
eh....
aku suka jugak dia pot pet.menghiburkan. sebab itu sebahagian exercise mulot tu. asyik gelak je.
then..
buat cardio...aku nak ngelat..tapi dari jauh dia duk perati aku je... (mula2 dia duk tepi aku sambung gosip..kwenggg kwenggg).
mmg aku rasa nak lari balik oke...cam nak mamfos duk atas cross trainer tuh...tapi PT aku dah warning..
"KO jangan ngelattttt....aku nampak oke kalau ko turun dari cross trainer nih.....siappp!!..buat 30 menit niiii...JGN NGELAT!!"
uhhh...uhukkkkkk...
(lepas tuh siap ckp..."ala..u kan ngadap swiming pool tuh...haa..tgk le org berenang tuhhh")..
masalahnyaaaa.....apa yg aku nak tgk??? itik pun takde dlm kolam tuh....dussss..

oh..nasib lee ada MP4 player ni walau dipenuhi lagu jiwang sgt membantu aku utk keep going for 30 minutes cardio exercise. walau pun rasa cam nak kojol kejap.oksigen....oksigen...makkk....
huhuhu....
3.2km..jadik le..dr aku duk meniarap atas katil.
tapi hari ni..terkengkang -kengkang hokey nak naik turun tangga.sakit siot peha aku.
duhhh.......

7 comments:

Kal El said...

Ahahaha Kal El asik salah paham je ngan entry title Catz lately ni... heheheh ingat Eksesais Molot = Comolot! Ekekeke...

Linda Abdullah said...

Kalau tak nak kene sembur dgn PT tu ko lari jer Catz, 10km/hour pun dah cukup..ke.ke.ke pengsan jap..ha.ha

Kal El said...

huhuhuhu macamana tajuk entry dah bertukar plak ni?

SiMpleSmArtErMe said...

Hahah..
Bisa tuh catz..PT mmg suka ngumpat..abis rahsia reqular gym goers.. pok cik gatai la..itula..

Tp kiter dulu x larat nak layan borak ngan PT..sempot..mana nak xcercise..mana nak cakap lagi..mana nak sedut oksigen..HAHA..

CATZ said...

kal el...
amboiiiii...
sungguhlah 18SX otak mu itewww..
hahahahaha...kann..kan...
saja tukar tajukk...hiksss...

CATZ said...

Linda,
aklau aku larikkk..dia kejar dgn penyapuuu...hehehhe...
pastu paling tak tahan bebelan dia.....

CATZ said...

simple,
hehehhehe....mmg depa suka gossip ek?
hehhehehhehe.....sukaaaa....hehehhe