Tuesday, April 14, 2009

Tolong..

Kepada kawan-kawan saya yang membaca blog ini dan mempunyai no telefon saya, harap dpt sms no telefon anda kpd saya berserta nama, kerana sy telah kehilangan no telefon anda disebabkan peristiwa mesin basuh minggu lepas. (now dah sepenuhnya keluar dari gua kerana dah ada telefon sendiri).
Harap dpt membantu saya.
Nak tinggal no telefon dlm comment box pun boleh.

ni lah gara2 tak buat back up phone book dlm sim kad.

catz miow-miow.


Sekian. Terima kasih.

5 comments:

atty's said...

wokeh catz..nanti aku sms..

@xiM said...

ok catz nanti aku sms k..:)

Anonymous said...

Kedutaan Malaysia Bangkok

+6626296808

We want Thaksiiiiiiiiiiiiinnnnn

~aianna~ said...

adoi sis,tak sgka u ada contact smpi ke pro thaksin..hebat2..hiks ;P rumah i dah ada air subuh td..n smpi terlupa okeh spray perfume g kolej.. ;P

waks said...

awak best la cite.cite awak