Monday, October 27, 2008

Baby Anis dan mbekkk-nya.

Hi all..
meet my baby Anis Zahra..
siapa yg baca entry pasal BABY BARU ni..(errr..ada ke baby second hand??) maybe ingatlah kat baby ni..
she's now about 4 -5 months old...
oh..lama dah tak jumpa dia....
so akhirnya dapat gak jumpa...
now she looks cuter...and...now dah pandai meniarap oke.!..flip..flip...gitu..

oh..she loves the mbekk..

anis: auntie..thank you ye! tp duit raya kita nak jugek..

ewahhh..tengah nak tunjuk skill ni..
lama oke aku nak tunggu dia tunjuk skill peniarapan dia..ye-ye -o aku tunggu tau dak..2 round aku makan baru dia nak tunjuk skill..
emak dia duklah..." anis...cepat lah meniarap..tunjuk skill kat mak oni.."
huh..bangga lah tuh...
anis: mak oni...kite dah tertiarap nihhhh...cepat amik gamborr...

cute tak kite?

aku baru je nak bangun when she suddenly jeling-jeling..

taktik...buat muka kesian..mana belajar nih??

anis: auntie ..thank you lah...cantik baju nih..tapi awat sendat?
aku: hah?..sendat..pi lah sana diet....huhuhu

sesi berkenalan selepas dimandikan..

dreaming...huhuhu..

close up...kuak lentang..gaya bakal perenang olimpik nih..

anis: mbekk, auntie kita kan..raya nak abih baru nak kasi duit raya..
aku: ewahhh...mengadu nampak..

babai Anis...plis take care the mbekk oke...tata!

16 comments:

mamaREDZHA@p-na said...

ala.. tomei nye anis.. mbekk dia pn so cute... mama dlu pn suka bebiri...
tp apakn daya ank mama suka al-ibil (unta) huhuh... mana tau dpt study kt Mesir ka..hehe!

Catz said...

hihihi..
memang tomelll...
suka unta?..hiks..mana nak dpt tuh...kena pegi negara timur tengah sana baru leh dpt tuh...hihihi..

NORA SAKURA said...

eh...yang ada tempat isi dialog ni,ko pakai software haper?

amerbourdon said...

comei2..huhuhu..amik berkat ke ape nih??? huuuhhu...

Wahidah said...

ala comeynyaaaa...geram je tgk

syukur said...

alamak mbekkk tu masih ada TAG harga ker ??? he he i am observant..ha ha

Beruang Madu said...

fulamak... comelnya baby tu... pandai ko amik lah catz.. memula tu ingatkan ko memang pandai amik jer tapi bila dia jeling kat kamera tu yg aduhhh rasa nak pechet pechet jer...

atty's said...

cutenya baby anis..

Catz said...

hi noreh,
aku guna photoScape... donlod je kat internet..free.utk edit gambar etc..senang.

Catz said...

hi amer,
berkat??..hiks...apekah itu..hehhee

Catz said...

wahidah...

catz pun geram...memang pojaan kamilah dia ni..ketika tgh cute mute nii.huhuhu

Catz said...

doc syuk.
memang ada tag..tapi bukan price tag..hiks....belum gunting masa tuh..
malas..

Catz said...

bear,
bukan aku yg pandai ngamik gambornya..
aku klik2 sembarang je...tapi baby ni dah semulajadi cute dan memang pantang nampak kamera..huhuhu..ada bakat jadik model iklan susu tak?
errrr....tgkler..anak sedara sapa ye tak..kehkehkeh

Catz said...

hi atty.
how are u?
memang cute ponnn..hiks...perahsan puloks..(tgk le anak sedara sapa..hikhikhik)

adie-ishmael said...

comelnya bayi tu...cam nah cepat2 jer tamatkan zaman bujang ni...tapi nanti sure ker dapat baby secomel itu?

Catz said...

hi adie..
udah ada calonnya?..cepat2lah..entah2 dpt lagi cute dr anak sedara ku ini..
er..tak sure lah tahap kecomelan..bergantung kpd emak dan abahnya lah kot...hiks..
tapi kalau genetik ko nih..rasanya comel lote..hiks..kalau nak tau..cepat2lah...kalau tak tak tau kan...hahahhaha..sila lah cari calon..ramai yg comel2 di langkawi tu.