Monday, October 20, 2008

photo-photo di jalanan part 1

photo-photo di jalanan..sekitar Auckland city...
Queen street etc...

my lunch...on the 1st day...



di queen street..shoping...dining....nak cari halal food pun sgt senang....

6 comments:

axim said...

SUKA LA TENGOK BANGUNAN BANGUNAN KAT SINI:)

kak ja said...

Salam kenal Catz, kja masuk cni dr Adie-Ishmael.. Suka tengok gambaq2 kat cni.. Dah lain dah NZ skg.. time kja di sana dulu, tak mcm ni. Nak cari halal food pun susah. Terpaksa makan kat umah je atau paling2 sgt kat McDonald's, itupun setakat filet-o-fish je..

Catz said...

yer axim..
bangunan kat sini cantik2..dan cazt sukaaaa amik gambar bangunan..

Catz said...

hi kak ja..
salam perkenanlan....
now dah byk perubahan k ja..nak makan pun senang..tapi tgk tempatlah..kalau kat belha selatan susah sikit..kat belah utara makan senang....
dulu k ja NZ di mana?
anway..thanks for visiting my blog yg tak seberapa ni..
happy reading..

adie-ishmael said...

bangunan2 tu sangat cantik...

Catz said...

hi adie..
yer ..bangunan tuh cantik...sbb tu saya suka ambil gamabr bangunan..