Friday, October 17, 2008

Dinner 2 : Rotorua ..makan place

makan kat tandori palace.. seafood,vege, and the pulao rice was..soooooo yummy..

(sampai la nih aku berazam nak caghik resepi nyaaa)..


vege

udang masala



fish curry

pulao rice (sedap gila..)


selain itu...terdpt juga kedai kebab..ni aku search kat internet dan memang wujud kedainya..so easy kan..all tempat2 ni kat tutenekai street..sgt convinient..aku pi jln kaki je dr hotel..

Ali Baba kebabs

Mecca kebabs

4 comments:

axim said...

waaahhh kelas la ada kebab lagi..

aku pun suka kebab catz!!

Catz said...

hi axim..
muslim food yg femes mmg kebab.so kat mana2 ada kedai kebab...tapi menu mcm2 lah...bukan kebab saja..

adie-ishmael said...

kebab memang sedap...suka kebab ni. fish curry dia color macam tu yer...

Catz said...

hi adie..
kebab mmg sedap....nyumm....
yup kaler dia mcm kehijauan gitu fish currynya.tapi sedap sgt..
saya teringin nak masak sedap mcm tuh...