Friday, October 24, 2008

pantai..

Pantai di belakang resort

Pantai Puteri

pantai..ombak...


hihhihihi...

senja....


otak-otak di Klebang..


Pantai.....

11 comments:

bozzobattousai said...

cantiknya pantai... dah lama bozzo tak mandi laut...

NORA SAKURA said...

nyahhh..
banyakkk nyer posting Melaka..dah terlambat nyah kalo ko nak dapat Datok..Shah Rukh Khan dah kebas.

ngeh ngeh ngeh ngeh

Shah said...

Hmmmm.... Dah lama tak lepak2 kat pantai nak tenangkan jiwa... Boring la KL ni tak de pantai.....

Zuridah said...

Amboi...tak abih lagi berjalan-jalan

Zuridah said...

Amboi...tak abih lagi berjalan-jalan

Catz said...

hi bozo..
peglah PD kalau nak mandi laut..aku pi last week nampak cantekk gak PD..

Catz said...

oit noreh..
nih aku bh banyak2 posting nih sebab nak promote melaka ni..takkan shah rukh khan je yg dpt..aku pun nakkk jugakk..dia cuma nari2..nyanyi2 berapa saat je..nih blog aku ni seluruh donia org boleh baca.so kira aku promote ke seluruh dunia kan..otomatik aku layak dipertimbangkan lah kann?? .movie shah rukh khan tu kat india je org tgk..kat malaysia pun org tgk yg cetak rompak jekk...huuhuhuh..

Catz said...

hi doc shah,
kalau bosan duk KL..pindahlah tmpt lain yg ada pantai..penang ke..melaka ke..PD ke..hari2 ko leh berkubang mandi laut..
tapi mmg best pi pantai petang-petang..cantik je tgk matahari terbenam..tenang jek..

Catz said...

hi zuridah...
abeh dah..
tapi this jalan jugak..balik kg pulak.
hiks.

Wahidah said...

huhuhu....yeah..missing malacca too...even its my home village...hehehe...catz dh blk mesia eik?

Catz said...

wahidah..

u melaka kat mana ye?...
catz ada di bumi Malaysia nih..