Wednesday, October 15, 2008

Kawarau Bungy..

Ni kat Kawarau Bungy centre..
haa..kalu pi NZ nih tak sah lah kalau tak buat bungy ye dok...
hoo..mestii..mestiii...
kann..kannn..
lagipun..bungy ni salah satu redicolous things yg aku nak buat dlm idup aku..
hahahhaa....
so mai sini nak wat bungy lah...
kalau nak tgk je pun boleh..
free je...
tapi kalau nak lompat bungy...tuh kena bayar..

jom bungy!

ha..nak lompat ...nilah harganya...

aku tunggu lah kot ada org nak lompat..tapi takde..tapi..tetiba...dengar org ramai jerit... "MALAYSIA BOLEH"!!!.."MALAYSIA BOLEH"!!! oh..tu dia...ada sorang pelancong dr Malaysia nak lompat...(kira grand lah sebab semua org duk tertunggu-tunggu nak tgk org buat bungy)..
tapi lama gila tunggu..sebab sampai awal sgt..so staff dia duk lah buat preparation..lama2 bosan menunggu...

staff bungy centre nih baru je nak siap-siapkan equipment segala..

haa...dari atas jambatan tu lah kita akan terjun..yg kat ramai org ni tempat menonton.

pandangan dr atas jambatan tempat nak terjun tu..

haaa....ready to jump!...heh...koserrr...hiks..

ehm..aku bukan tak nak lompat..tapi to spend 165 dolar utk lompat beberapa saat je cam rugi..zuppsss..dah tergantung..lainlah kalau dapat rasa melompat tuh 10 minit keww..
ekekkeke (ni ayat org takut nak lompat sebenornya..wakakakka)

jom balik lahh...

2 comments:

~aianna~ said...

ekeke!seyesly..rai pn rs rugi jek nak spend mney kat bnda2 yg kt nikmati dlm bape saat(ayt sbnr...huhh xhingin okeh wat aksi2 ngeri...sy mau blik mlysia ngn slmtnye..ngee!ngerii ngerii);P

Catz said...

hi aianna...
hiks...hiks..