Thursday, October 16, 2008

skyline & luge

salah satu tempat/xtvt yg wajib pergi di rotorua..naik gondola..skyline ni..




weeeeeeeeeeeeee..!


pandangan dr dlm gondola..

pandangan dr puncak..

xtvt yg harus cuba.. naik luge...

go!!!

turun..

5 comments:

mamaREDZHA said...

wah!! beh tu catz...syoknya!! gayat x?? tp cm x tingi sgt kn??

mamaREDZHA said...

wah..beh tu catz!! syoknya!! gayat x??
tp nmpak cm x tinggi sgt kn??

HH said...

Hi kakak,

Saya blog-hopping, lps tu jumpa blog akak, dah lama la jugak saya baca blog akak ni, kire mcm silent reader lah hehe =D

Saya belajar kat New Zealand. Akak bercuti ke kat sini? Lamanya, sejak sblm raya lagi, sampai bila akak ada kat New Zealand ni? Saya agak akak mesti akan tour sampai hujung North Island kat Cape Reinga tu, betul tak? hehe
Mesti seronok kan jalan2. Hihi. Kat New Zealand ni, bila pegi jalan2, saya paling suka tgk dia punya pemandangan. Cantik sgt2 ciptaan tuhan kan. Ayat favourite kitorg "Eh mcm poskad" haha =)

Selamat jalan2 kakak!

Catz said...

hi mamaredzha,
takdelah gayat..takde rasa apapun..rendah je..kalau nak betul2 gayat dan serems..naiklah yg di alngkawi kat gunung mat cincang...ampai now saya masih rasa gayattt..hiksss

Catz said...

hi HH,

thanks for visiting my blog...yg tak seberapa nih...
adik NZ di mana? akak takdelah sampai caoe reinga..sampai aukland je..and balik semula..
kena kerja..hiks..
memang best pemandangan di NZ..and i agree with u...macam poskad..saya pun ckp cm tuh...
anyway..salam perkenalan...
good luck!