Wednesday, May 13, 2009

ahh..sejuk...

dalam panas-panas ada sejuknya...
lunch yesterday..
just desserts...
sejuk dan mengembongkan perut...

Fruits lolo something-something,..

ice jelly something..(lupaaa nama..)

sejuk tekak kami...
nak?..at Garden.

oh..dan hari ini, sejuknya cuaca...hujan lebat selebat lebatnya..syukur....
hujan membasahi bumi...
mungkin akan berlalu musim panas ini?

dan salji turun tak lama lagi??
ke ke ke...berangan.

9 comments:

atty's said...

nampak sedap hah..

noniey alias said...

salam kenal...

best lah baca blog nih.. terus rasa lapar.. nway saya tgh search nama kedai jual nasi beriani spore kat taipan.. tengok dalam jalan2 cari makan.. memang best ah..

then, tgk2 ada dicerita dalam blog ni.. thanks so much..

do link me ok..hehehe..

http://noniqbal.blogspot.com

noniey alias said...

lupa nak bagitau.. setakat ni jelly yang paling best yang saya pernah makan.. kat summit subang.. memang sedap giler. tak pernah lagi jumpa yang sedap camtu

makdaracute said...

memang best sebab dah hujankan....rase sejuk sikit...

CAHAYA said...

Uish. Sedap! Masak lemak kat bawah tu, sangat2 mengujakan.

CATZ said...

atty,
sedap dan sejukkk!!

CATZ said...

hi noniey,
salam perkenalan..
thanks kerana singgah..happy reading ya..
thanks for the info..will try it later.

salam perkenalan..

catz miow-miow

CATZ said...

mak dara,
tarik selimut best nih ka.
..sejukkk..brrr...brrr..

CATZ said...

cahaya..
meh le try masak lemak tuh..hehehe..sedappppps!!