Tuesday, May 26, 2009

Aku BENCI henpon

oh..eiii...
aku tak suka henpon...
benciii.....
wei..kalau aku bawak henpon yg besor botol air tu, ada tak org gelakkan aku?
korang gelakkan aku tak???
ada jual lagi ke henpon size tu?? warna pink plis...
kat mana??
or ada sesapa nak hadiahkan aku henpon size botol air tuh..(kot ada simpan yg lama-lama ke...dari buang baik sedekah kat aku...he he he)

kenapa aku merepek pasal henpon ni??

sebabbbb..

1. dlm sebulan ni..dah 2 kali henpon aku masuk dlm mesin basuh. benci. ada kawan aku suh mandi bunga tolak bala henpon (korang pernah dgr tak??), sebab di percayai akan berlaku lagi sekiranya tak mandi tolak bala tu???..hahahhahahahaaaaaaaaaaaaa.
dan mandi pulak kena bawah jambatan gantung, bunga pulak 18 jenis katanya...
ke ke ke...cuba u ols senarai bunga 18 jenis...keskeskesssssss......ngarut je.. nak kena gi 7 benua gamaknya nak cukupkan 18 jenis? (bunga taik ayam tak masuk senarai ok..)

2.hari ni aku tertonggeng-tonggeng dekat 25 minit kat kereta sebab carik henpon aku..
ok.henpon aku kecik + nipis... dah lah aku penat gila balik dari gym..nak cepat naik rumah. duk kejar nak tgk TV..tapiiii.....disebabkan henpon tuh, aku naik..dah abih dah program tuh. Rasa nak tonggang terbalik kan kete aku carik henpon tuh..sekali jumpa bawah seat daaaa..tah bila dia berjalan.

so..now aku benci henpon.

21 comments:

SiMpleSmArtErMe said...

kiter benci hanpon kalau dpt koll dari opis..

Anak Jawa said...

ishhh lain kali beli jer botol air yg bnentuk hengpon tuu

blh isi air sambil gantung kat leher!!!!

linahilmin said...

ada lg henpon gedabak tu.. kat summit usj, kedai hp betul2 depan best denki! :)

anne said...

laaa, sampai mcm tu. ni kena beli lanyard gantung handphone kat leher...;-)

sazlinalias said...

Catz;
Now HP dah jadi keperluan... bukan lambang kemewahan.... so renung-renugkan, selamat beramal.. hee hee :).

@xiM said...

janngan benci benci..henpon penting woo zaman skarang..

slamat hari rabu catz!!

Anonymous said...

Aku nasihatkan ko sikit,sayangilah henpon ko tu, sbb ikut LOA (Low of Attraction) kalau ko benci kat dia, perkara yang serupa juga akan berlaku lagi...begitu juga kalau ko benci.... lelaki, diorang pun tak nak dekat kat kita.... Moral of the story sayangilah diri,harta dan apa-apalah yang kita nak dia sayang kita... kalau tak caya cubalah.

kucingorengemok said...

hp besor batu bata tu mmg kelas dan tahan lama... tapi zaman ni kalau pakai hp tu, serupa pakai public fon je kot! haha.

hazali said...

ohh, nak cari henpon, miskoll la henpon anda tu, pakai telepon sesapa yang berdekatan...public pon ok...hahahaha

CATZ said...

simple...
boss call ek?..hehhehehheee.....

CATZ said...

AJ,
apa kata ko belikan aku sepuluh...nak warna warni yer..
tapi aku nak henpon laaa...iskk..ko niiii..

CATZ said...

linahilmin,
hi..salam singgah...happy reading ya..
oh..ada lagi yer??
nannti akan ku terjah ke sana...hemm...lagi besor lagi baguss...
wakakakkaaa

CATZ said...

anne,
kita tak suka gantung henpon kat leher...hehhehehhe..mengada2 kan aku ni..

CATZ said...

sazlina,
tuhlah..dah jadi keperluan..
takde susah pulak...iskkk....
benci tauuu..

CATZ said...

axim..
selamat hari rabu jugak..
tuhlah kann..takmo pakai penting pulok..
benci..eh.....heeee

CATZ said...

anon,
thanks atas nasihat mu yg berguna itu..oh..ada ye LOA..ehm....wahhh..berfalsafah gitu..
oklah..lepas ni aku sayang henpon aku..hehhehehe....
hem..betul jugak kan..kalau kita benci org..org pun benci kita....
thanks.

CATZ said...

kucing oren,

ni lah...aku tgh duk carik henpon besor batu bata nih....hehhehee....

CATZ said...

hazali..
nak miskol camno kalau duk sorang2 masa tuh...hahahhaha...
nak kena pi public phone le pulak..
hehhehe

p-na mama oja said...

cat... Iphone pun besar gak..hehe!!
kali tu sure ko x buang merata punya!! syg ooo...

NenekPenne said...

lex laa catz... kita pun dah byk kali henpon rosak..Nokia E70, pastu erikson... pastu baru2 ni supernova rosak...sib baik dpat diselamatkan......

nuruli33ah said...

ah kak roha ni..tak suke hand-phone pkaila ipod-phone pulak..kuikui besar lagi bole tonyoh2 ngn jari je =p