Tuesday, May 5, 2009

global warming.. (entry ke 1000)

now ni aku rasa cuaca panas yg melampau-lampau...uihhh.....
panas gila ahhh..
bila panas mcm ni, jalan sket pun aku rasa mengah gila..cam takde stamina...
aku pi mkn rasa panas..
pi shopping complex pun rasa panass
kat lab ni panas..
on the way dlm kete pun rasa panasss..
global warming ....?
ke lemak aku yg makin tebal??
agaknya lah kan...
now badan pun rasa lemah....
malasss aje gitu...
napa ek..
help me ........

p/s : eh..ni entry aku yang ke 1000.


12 comments:

atty's said...

5 may kol 3.45 pm..kajang ujan..
tp kejap je..

Inah said...

ingat inah je yg rasa malaysia ni panas :(

Romie Pujaan said...

langkawi dilanda musim sejuk
hujan memanjang
demam2

Linda Abdullah said...

Sekarang mmg musim panas ar Catz.. kering jer rasanya..Hotzzz..

CATZ said...

atty,
ujan kejap2 je kan..tak lebat pun ekk..panas lahhhhh..hotzzz

CATZ said...

inah,
u lagiklah rasa panasss ye dak...hehhehe.....jom le pekena cendoll..

CATZ said...

Romie,
ni yg buat aku rasa nak pindah nLangkawi niii..

CATZ said...

Linda,
tuhlah..aku rasa hotzzz aja memanjang..
uihhh.....tensi ko..

lilysuria said...

Catz, lama aku tak contact ko ek. stiap kali aku on YM ko tak de. Aku ada gud news... aku dah pegnen 4 weeks!! tgh tak cehat sgt nih

neezareef said...

byk tu dah n3 ke 1000

CATZ said...

k lily..
congratsss!!!..
wahh...mom wannabe...tahniah...
jaga kesihatan ok!!

CATZ said...

neezaref,
hahaha..yu lah..tak sedor...dah 1000