Wednesday, November 19, 2008

ahh....

nice place..nice food..
(asyik makan je ..woo...now ku tak berani nak naik atas penimbang..takut timbang aku P-E-C-A-H / rosak...)..kweng-kweng-kweng....

nyammm..nyammm....BIG breakfast utk ku yg already BIG..ngehehhe..


sroottt....!

lunch...no...no more seafood plis....
oh..
bahaya...aku dah mula mengunyah coklat....hem..aku bukan penggemar coklat..tapi entah...kalau pi sini...molots gatal nak makan dan beli..ngengada kan...?? toblerone dah abeh 3 batang/bar aku ngapp..abehhh la....tapi sedap.

7 comments:

adie-ishmael said...

kat mana lokasi pic2 dalam N3 catz???

Beruang Madu said...

Catz... bagi aku itu semua simple sangat... kalaulah aku yg breakfast tentu dah dua kali ganda dari tu

Catz said...

kat restoran cactus depan holiday villa ndan jugak di holiday villa..
aku stay situh

Catz said...

hi bear..
tuh pun kenyang gila sampai rasa bloated sgt..fuhh..engko memang pemakan yg hebatsss lahhhh

mohdamin said...

hai catz, aku memang tabik kat kau.
Jauh perjalanan kau dan picture2 makanan yang sodap2 di blog ini membuatkan aku selalu lapar........
laparnye........

CAHAYA said...

wah! mantap je steak tu. :)

Wahidah said...

lurve the fruits la.....adoii...