Saturday, November 1, 2008

Old Town White Coffee..

Lama dah tak pergi ke sini..dulu selalu pergi dgn Saira..tapi now dia jauh..
2 hari lepas, balik dr lab..lapar..tak lunch tghari tu..
on the way hantar Axa balik ke Kajang, singgah makan sini..dekat2 dgn apartment catz..huhuuhhu.
hem..rupanya dia pun sukaaaa sgt makan kat sini..hehhehheh..aku dah dpt kawan baru nampaknya yg suka lepak sini...ngehehgeheee
ni kira early dinner la...around 6.45 pm...


apa yg telah di makan??

hem...

ehm..sedapnyaaa..nyammm..

my favourite cold old town white coffee...best!

mine...menu baru, chicken chop with rice..come with ice lemon tea..
saja nak cuba menu baru...uiiii...sedap..catz sgt suka...

nasi lemak with rendang...best!!

hoo...sedap...tu je yg aku rajin nak tulis...sebab dah byk kali kot aku makan sini..dan ada few entry dah...

9 comments:

bozzobattousai said...

kat waterfront ampang pun ada OTWC. klu dtg sini jgn lupa ajak....

Saira^_^ said...

dah ada kawan baru.. HUHUHUHUHUHUHUHUUHUHUHUHUHHU uhUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUH HUUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHU
HUHUHUHUHUHUHUHUUHUHUHUHUHHU uhUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUH HUUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHU
HUHUHUHUHUHUHUHUUHUHUHUHUHHU uhUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUH HUUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHU
HUHUHUHUHUHUHUHUUHUHUHUHUHHU uhUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUH HUUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHU

adie-ishmael said...

rendang ayam dia cam itam sikit...knapa? sedap tak?

Catz said...

hi bozo..OTWC dah ada 100 cawangan..everywhere..cepat betul mereka berkembang.

Catz said...

saira..
dia nih kaki makan..geng makan aku now nih....hehhehehe...and dia sgt suka old town..hiks..tetapi ngkau tetap dihatiku tidak ku lupa..chewahhh..cepatlah balik!

Catz said...

hi adie..
ye memang cam itam gelap sikit tapi rasanya tersangatlah sedap..u should try..goes well with nasik lemak itu..best! sedap!

Beruang Madu said...

Catz... white coffe tu sedap kalau ada ice jer.. kalau yg panas tu sejuk sikit jer dah kelat rasanya... nasi lemak tu memang sedap... baru jer minggu lepas aku baham semangguk dua!!

CAHAYA said...

sedapnye! setuju dengan encik beruang, white coffee sangat sedap dengan ice yang banyak! tersgt banyak lagi besh! hehe.

atty's said...

catz,aku pun suka lepak situ..selalu sesorg je time lunch...huhuhuh..dkt ngn opis buruk aku tuh