Thursday, November 13, 2008

secara langsung....dariii...

oh..
ku bersiaran secara langsung..dr pulau Lagenda...
walaupun flight delay 2 jam..and managed to make it one hour earlier (menyelit...hiks)..
ghehheee..
so...
wut has gone into my stomach setakat ini??
inilah dia...
dah set in mind..lunch at JOM ikan bakar...merely 4 minutes drive from airport..
hehhee...
uwahh....
jeng-jeng-jeng...

jom makan..
now tgh buat research ni...nak mkn apa ptg ini..dan malam ini..hiks...
okies...
till then..tata!

ikan keli bakar dan ulam-ulaman...best!!

pajeri terung yg...syorrrgggaaaa..


my favourite siakap bakar..

okelah...
bersambung...

10 comments:

Wahidah said...

pergh...berjalan sakan je cik catz kiter ni yerr

bozzobattousai said...

mak uihhhh....meleleh tengok ikan bakar....

Anak Jawa said...

t'hari td cheq cuma mkn biskut kering jerrrrrrrrrr....

CAHAYA said...

uish, mantapnya makanan!

adie-ishmael said...

ikan bakar tu kat mana lokasinya...lain kali jangan lupa letakkan nama lokasi....

N.M.Ibrahim said...

ikan keli tu sedapnye..tapi tak pernah pulak try ikan siakap bakar..

Catz said...

hi wahidah...

hik...hik...jom jalan....


hi bozo,
sila lap meja anda sebelum banjir melanda..

Catz said...

hi anak jawa,

biskut kering cicah teh O pun meletop..sodap jugaaa..

hi cahaya,

saya kalau ke langkawi memamng sukaaa lunch di sini...sedap dan rege berpatutan..

Catz said...

hi adie,

kedai ni terletak dekat dengan beras terbakar...or kalau dr hala airport..around 3-4 minit je dr airpot..
amik hala ke beras terbakar....dah dekat2 dgn masjid...belah kanan tau..

kalau dr arah eras terbakar, kat main road tuh u jalan depan sikit..ada traffic light..ada masjid kan..haa..dah dekat2 situ around 50-100 meter je...dekat je..
tapi Hari Jumaat tutup rasanya..
pegilah makan sana...bestttttttt! sedap meletop..catz memang sukaaa makan situh

Catz said...

N.M,
keli bakar tu memanggg sedap..kat sini cara dia bakar best dan sedap..tak mcm tempat lain..ni betul2 ikan bakar..if u kelangkawi..cuba tau..best!