Monday, November 10, 2008

jejak kasih (the food and gossip)

jejak kasih part 2:

hiks....
last weekend..ni le aktivity-nya...
makan...chit-chat...bergosipan....
iwas organized makan-makan...utk aktivity jejak kasih..
al-kisah...dah 15 tahun tak jumpa tamu VIP aku nih...lama ek..
last jumpa tahun 1993 kot...lama ek?
hahhaha..rupanya dia ada di sekitar bangi ni ha....dan bakal jadi jiran ku jugak la... (leh le bermesyuarat tingkap tetiap petang..)
memeriahkan sekali si noreh jones ( dari JB/s'pore?) dan epots dr KL....
aku masak simple je sebab malas ah nak kecah-kecah dapur...lagipun panat ke hulu ke hilir...pi amik kakak..pi putrajaya ptg tu...cam amazing race (tapi takde hadiah pun le..penat ada le..)
Noreh jones sampai awal..so dia aku lantik jadik bibik.. (merentas dari indon--->s'pore--->JB).
huhuuhuhu...
so menunya..spegeti, udang tempura, mee siput goreng, chicken wings bakar...dan desert ice cream with oreo choc and dragon fruit..
so enjoy.......


kuah spaghetti

udang tempura

spaghetti

tuan rumah dan tetamu


roy: i shopping kat London, singapore.
noreh: ye ke cik Kiah..? kaya ko nyahh...so gossip yg kata u kawin dgn Dato' huruf Q tu betulah ke?
roy: ala..mak single lagi..mandai2 je ko gossip.....ko lagi sing dol....ekekkeke...
noreh: mak single..bukan sing-dol...ekekkekeke
roy: tu kat leher ko tu rantai ke tasbih?..beli kat Mekah..Madinah..??
noreh: vietnam...


nyammm..

dessert

we chit chat...bergossipan...sampai pukul 2.30pg..banyak betul nak updet info..news dan lain-lain...lama gila tak jumpa.and hopefully we could organize reunion ke kan...
klako pun iye..hahahhahaha.....
kami gelak cam nak rakkkk...ala-ala stok ketawa utk 2 bulan...wakakakkakka..
roy..ko tetap menten klako...mulut aku lenguh ketawa tau dakk...huhuhuhu...

5 comments:

CAHAYA said...

sedap je nampak udang tu. sangat jeles!

Anonymous said...

hmm..sedap nampak sofa tu ....

Anonymous said...

hmm..sedap nampak sofa tu ....

Catz said...

hi cahaya..
emang sdap dan senang saja membuat nya...


hi anon..sofa tu memang best.

~aianna~ said...

hmmm...oreo choc...ooo wowowowo...ak inginkanmu...wuaaa