Sunday, November 30, 2008

Senja di Lebuh AMJ dan Old Town White Coffee

Last week, balik dari Johor Bahru..kami ke Batu Pahat, then meneruskan perjalanan ke Muar dan terus ke Melaka. Entah...now ni tak suka nak ke highway PLUS tru tangkak..so aku teruskan drive ke Melaka..melalui Lebuh AMJ. So..senja-senja tu kami melalui jalan ni ke Air Keroh..
Gambar-gambar ni Roy yang amik...



menghampiri Air Keroh


Sampai bangi...pi lepak kat old town white coffee dekat-dekat apartment aku sebelum aku hantar Roy ke Serdang...

Roy's hot white coffee..

my cold white coffee

French toast ..sedap !

mine..ni kaya double toast ke??


Dan...on friday... had tea time with axa...
ehm.....actually aku dah on routine diet..tapi sebab ada urgent matter hendak di bincangkan...so janji dgn dia kat old town ni...(ceh...urgent sgt ek axa...hahhaha...ko dgn aku je tau hiks..)



lime juice and ice lemon tea

laksa.. (aku bagi markah 9/10..hhehehe..sebab aku sgt suka..sedap!)

Axa tetappppp dgn nasi lemak special dia...suh try menu lain dia tak nak...
ni dah makanan rasmi dia kalau pi old town..huhuhu...sedap ek axa...

5 comments:

~aianna~ said...

aisey..terliurla pulak tgk french toast n kaya toast 2...sis..ape mknn je yg u amik..mmg nmpk menyelerakan jek...kekeke!

atty's said...

laksanya sedap ek..nak torai..

Catz said...

hi aianna..
hiks...sedap..mantap....hihii

Catz said...

atty..
sgt sedap...mehlah jommmm..jomm..hiks

pinkebaya said...

Tot,
wah vazznye gambo2 mak amek!bangga mak !
x sie2 jd protege ko tot hehe!
nanti we go jln2 cr mkn2 lg k