Wednesday, November 12, 2008

kolesterol count....

semalam pi bekpes dgn roy...aku ke ofis dia...hem..
dia ajak aku makan di medan selera kementerian kesihatan..
haahaa..
aku jadik takut jugak nak makan coz...
every single thing kat sini...kuih nasi etc...siap dibubuh label berapa kolesterol bagai..
hahahhaha...
end up takdelah insap pun....
roti telur jugakkk kami makan..
lama ah tak breakfast roti canai apa...
tapi kat sini best ahh..semua benda ada.........and sedap!

errr..dal soup tuh tersangat sedap....catz suka....next time aku dtg lagi ye roy..... nak soup dal...
dan makan kat sini pun murah sgt.....(setakat ni lah..)

5 comments:

N.M.Ibrahim said...

selamat dtg ke Kem. saya..kat situlah saya selalu beli tosai dia..sedap..tapi memang sadislah tulis kolesterol count tu..seram aje tengok, so habisnye, memang i tak tengok pun berapa yg dia tulis tu...

Anak Jawa said...

1 jer soalan yg cheq nk tanya :

mcm mana catz maintain saiz perut wpun mkn mcm tak ingt dunia?????

* ya ampunnnn

Catz said...

hi n.m...
u keje situ ke rupanya...
serious...i like the dal soup...best..
nak kena repeat nii..

Catz said...

hi AJ..
adakah perut ku menten??
hanya aku yg tahu....yg pasti jawapannya...tiada rahsia.keranaaaa...ia TIDAK menten sebenarnya...ekekkeke

adie-ishmael said...

soup dal!!!???best kah? nak try...