Tuesday, November 4, 2008

kuali hijau....

hem..
selalu je ku tgk iklan greEn Pan kat cenel 703...
green pan....u ols pernah tgk tak iklan kuali tu?
macam bestkan....hikhik...makanan yg dimasak dlm kuali tuh macam sgt sedap..
macam extra sedap...macam extra best..
aku rasa nak beli la kuali itu..iskk..ada diskaun 15% kalau beli tru laman web dia..
lagipun kuali kat dapur tuh dah itam legam dah...entah kalau beli kuali hijau tuh masakan aku extravaganza sedapnya,.....err..mcm mahal lah pulak..
eh...
choppp..choppp....
bukan kuali je yg hijau...ni tgh tgk rancangan apa tah ni..STAR CHOICE kot..
rancangan makan2 dr s'pore...
nasik lemak pun ada yg warna hijau...pastuh dihidang dgn otak-otak... otak2 Muar??
fuh...nampak extra sedap pulak tuh....
iskk..iskk.....
banyaknya benda yg best....
looking forward for my s'pore trip soon lah....
jalan-jalan caghik makan...

4 comments:

CAHAYA said...

tengah lapar ke masa tulis entry ni? Sumer je sedap. hehe.

adie-ishmael said...

tengah mencari2 kuali yg sesuai dan bagus kat kedai sekarang ni...dah tengok2 sebelum ni...nak buat koleksi kat dapur tu...semalam goreng ayam pakai pan...tapi rasa cam kureng selesa...nak kena pakai kuali gak. my mom nak datang ari minggu ni...nak suh dia masak sedap2...hehehe.

Catz said...

hi cahaya...
ye..saya lapar....hiks...so nampak apa sumer sedap..

Catz said...

hi adie..
memang betul pun...kalau goreng ikan..ayam memang best guna kuali biasa tuh...
saya pun kurang gemar guna pan yg leper tuh...macam tak best masa duk kacau2 benda yg kita masak tuh..
duk langkawi apa nak pikir2 pasal nak beli kuali...syurga kuali periuk pinggan mangkuk kan...perghh..pi lah soping kat kedai bebas cukai tu..alahaii...syoknyaaaa..beli satu set ..kuali dgn periuk satu geng...get nice dinner set ke...sana murah2..saya kalau ke sana rambang mata laaaaa...
syoknya u duk sana..hari2 bleh soping....jelesssssssss