Wednesday, November 5, 2008

oh...heaven..


siang tadi...selepas terlepas dr penjara....beli kek nih..oh...heaven nya...aku rasa happy gila dpt makan nih kat lab tadik..tak habis bawa balik..ada separuh lagik dlm peti ais..
nak??


uh...menikam kalbu lah..

oh......

nyum-nyum..
ehm...rasa nak lagi lah...

12 comments:

NORA SAKURA said...

nyahhh..

mak nak satuuuu!...

jemaat ni ko belik nyahhhhh...
kesian lah kat aku nyahh..mak dok jb nyahh....

CAHAYA said...

daim kek. bestnyer! selalu mamam kek ni kat ikea. mantap je rasanya!

Catz said...

nora,
nnatilah kalau sempat..aku hari nih jauh dr sana..kot esok aku pi UM aku pi..

Catz said...

hi cahaya..
memang best kannnnn...nak lagi nihh

AziBam said...

kat mana kek ni ko beli cam sedap....

Catz said...

kat ikea lah ajibam..kat food court dia yg jual2 biskut...jem2 tuh...sedap gilos ko..aku sampai ngigau2 nak mkan lagi.hiks

Anak Jawa said...

kek apa tuu? kek cokelat ker? mcm meriah jer rasanya... erppp meriah ker?

N.M.Ibrahim said...

hai catz...suka memasak n food jugak ye...bestnye tengok blog u ni...berapa harga kek tu?

Catz said...

hi AJ..
ehm...kek coklat..almond etc..hiks..sedap dan meriah sgt rasanya...tersangat sedap sampai mengigau-ngigau kalau makan nih...
hikhikhik

Catz said...

hi n.m,

saya sukaaaaa makan...awak pun sama yer?..rege nya RM25.00 ..pada saya agak mahallll..tapi rasanya...uhhh..mengigau ...hiks..

Wahidah said...

aduhai sis...again u make me starving la...aduhai.....looks really yummy la sis

Shah said...

Hehehehe sukanya tengok ada sorang lagi dah ketagih kek nih....