Thursday, February 5, 2009

360

360 kcal burnt.
stay at my apartment ..lama gila tak tidur sini.
panas...balik dr fitness centre.
eh..misteri.
ON kipas kat hall...erk?..tak pusing??
te-ti-ba:

bunyi kritt..kritt..kritt..kat suis kipas...eh?
kenapa??
kritt..krittt....aaaa...takut nih....
kot le meletop ke (boleh ke?)
errrrk..kipas aku pusing sket...berattt je nampak...
aku On aircond..ok je?
aku lari jauh-jauh..
15 menit kemudian....
ehm...pusing sikit...dan pusing seperti biasa...bunyi krit2 dah takde...ubah kelajuan guna remote..pun dah ok..hihihi..lega..

laparnya...buka peti ais..
tgk ada megi...ehm..telur..dan sawi-sawi yg dah ala-ala layu...bolehla..
tumis bawang...buh air..biar mendidih..buh telur...masuk sawi...mendidih...masuk megi...

cam masak apa je ek..hiks.

megi..slurppp...


eh..sesekali mkn megi sedapppnya aku rasa...yummy jugok....ke sebab lapor? pastuh mmg xde benda lain pun nak makan..malas nak beli barang..sebab duk 2-3 hari je..

erk...hairan le..napa ek..aku dah lama tak dpt bil letrik. Aku ni insan terpilih yg tak payah bayar bil letrik kew??..ek?? so utk mengelakkan letrik apartment ni kena potong..aku bayar je kat
maybank2u berapa-berapa yg aku suka..hahahha...sib tadi ON lampu ok je letrik umah ni...
(pernah dulu tu..tak dpt bil 3 bulan...tiba2 je dpt surat kuning dari T&B suh bayar bil...XXX RM..dlm tempuh 7 hari..if not..kene potong..iskkk..
napa ek tak kasik bil tetiap bulan nih??
hairannnn lerrrr...

20 comments:

atty's said...

hehehe..mesti bil..dah sampai ketmpt lain tu..catz..

sedapnya maggi tuh..buat kan utk aku catz..

Saira said...

i makan maggi almost every two days..

neezareef said...

tgk megi pn sedap

anne said...

maggi soup satu...tambah telor ye. sayur lebih :-)

hehe. hi catz..sekali sekala makan maggi memang layan.

Wahidah said...

wah tk pdt bil letrik...tk per...kira free lah tuuuu

anaiz said...

jangan ingat ko insan terpilih. semu kena bayor.
nanti sampai la bill tu. ekekeke..!!

Anak Jawa said...

org2 yg dpt hidayah mmg jarang dpt bil. boleyyy tak statement ni???? hehehehe

CAHAYA said...

wah. kalau Catz masak. maggi 90sen pun nampak macam rm5 punya maggi. jeles!

makdara said...

bestnya kalau betul-betul tak payah bil kan..hik..hik..hik..mimpi disiang hari tu namanya..

bozzobattousai said...

bozzo dah teringin megi sup plak dah...arghhhhh....ko punya pasal la cat...

Catz said...

hi atty..
tu aku hairan lah..kemana pegi bil aku..if betui tak yah bayo..bagos ye dok...hhhehhe
setakat megi ni aku rasa fir pun leh buat tuk ko le atty..hehhehe

Catz said...

saira..

aku jrg gila makn megi..bila mkn rasa..mak oiiiiiiiii...sedapnyaaaaaa!

Catz said...

neezaref....ala..megi ni buat camana pun if sesekali mkn...mmg setappp..kan...

Catz said...

anne,

Siap!!!..hehhehe....bukan sekadar telur+sayur...i add seafood...just for u..hiks...sesekali mmg sedap dan layannnnnnnnnn.

Catz said...

wahidah..
kann..free,...kannnnn...hehhehehe

Catz said...

anaiz..
tuhla.,..tetiba je dpt notis surat cinta warna kuning ko..hahhaa..tekejot makkkk

Catz said...

AJ,
wahhh....hidayah sgt le aku ni ye...wakakakkakakka....best gak kalau cam tuuu...muka2 ahli syorgaa...hihihihiih..

Catz said...

cahaya..
hhahahaha....nampak cam RM5 ke??
hihihihi..buleh jual dah ekk...hehhehe

Catz said...

mak dara..
ye..kelihatannnya spt mimpi di siang hari..sat2 lagi surat kuning sampai lah ni kann...hehehhe

Catz said...

bozo,
suh ayang ko msak..sureeee double kesedapannnyaa..