Wednesday, February 11, 2009

Anis oh anis..

Siapa yg follow cerita baby ni...entry bulan Julai 2008...haa...baby ni dah besar..now dah pandai bergerak meniarap..apa ye nama pergerakan tersebut?..bukan merangkak tau..belum lagi...esok lusa pandai merangkak le tu kot..sebab pergerakan sekarang sgt laju...dari depan TV...zasss....tetiba dah ada bawah meja makan..hahhaha.....tah apa di cariknya....entah le..


now dia busy dgn apa nama alat yg dia duduk ni?? walker ke??

di sebabkan dia ni lah satu-satunya cucu mak aku yg masih cute (yg sorg lg dah tingkatan 1..so tak cute dah...) so dia menjadi pojaan semua org...kalau pi mana2..sure tak lupa beli something utk cucu pojaan mak aku ni...untunggg dia...kan...

anis dan emaknya, iaitu adik catz..

hehhehe...try dukung anis...(ada gaya keibuan ke?)..kihkihkih...

ehm...cumel??

catz beli kan baju batik kat anis..jogja mari,,,tapi,..besar pulak..

hahhaha..mak hajah vouge....ni idea aku, adik dan mak..hahhaa..

confuse kah? (ewah..emak dia pulak yg excited yaa)

sebelum balik...sempat lagi nak dukung....

tata anis...!!

17 comments:

~aianna~ said...

hiks!sis..bila mau dukung baby sndri..me n member2 yg follow ur blog dah xsabar2 nk rase nasi minyak u..kekeke ;P
p/s: weekend ni i up8 entry khas wat u ek!muahh~

axim said...

tomey nyer baby ituh!!

:)

atty's said...

comeynya baby anis..

kat umah aku pun takdo dah baby comey..semua dah besau bagak

makdara said...

yalah catz...bila nak dukung baby sendiri...betul macam si aianna tu cakap, memang tak sabar nak rasa nasi minyak catz...hehehehhee...

Anonymous said...

ada gaya keibuan tu, dah terserlah sedikit demi sedikit, hehehe....
- michhi -

NORA SAKURA said...

aaa????

nak rasa nasik minyak catzs????

oh...nasik minyak basi kewwwwww...

ekekekekkee

CAHAYA said...

besar la mata dia. :)

Linda Abdullah said...

Comel nya anis dah besar.. ikut muka mak dia lah.. uiii ada gaya keibuan lah Catz dukung dia..caya lah.. bila lagi nih??

Catz said...

aianna..
nasi minyak catz dah basi dah...ekekekkeke...lain kali kalau rajin aku masak nasik minyak kat rumah ye..hehehehhe..
wah entry apa tu sis?? tak sabo tunggu niii

Catz said...

axim..
memang tomeyyy..

Catz said...

atty,
masa kecik je ni comey..dah besar comot...hahaha

Catz said...

mak dara,
nasi minyak aku basi dah....nanti aku carik resepi nasik minyak ye..
hhehee

Catz said...

michi..
haaa..ye kewww?..adaaa??...bangga ni...ekekkekee

Catz said...

nora,
sedap tak nasik minyak aku tu?..yg angkut banyak2 tuh..hahahaha

Catz said...

nora,
sedap tak nasik minyak aku tu?..yg angkut banyak2 tuh..hahahaha

Catz said...

cahaya,
besar dan comellll..hihiih

Catz said...

Linda..
ada gaya keibuann...kehekhekeh...
idong aku tgh kembang niii...hahaha..aku bila?

hahahaha......in process...ekekekkeke