Monday, February 16, 2009

addiction..

pg tadi.....aku lalu NPE..
smlm kan...tgk kat TV kata tol dihapuskan kat NPE kan ??
so aku ingat dpt le lalu free...laaa...rupanya kena bayar la..yg free tu yg arah ke KL....
erk?..entah..tak paham laa...aku menghala ke arah jln pantai baharu..
then aku pun tak tau lah...utk apa aku bayar 1.60 tuh ..sebab..tayar kete depan aku terus tak gerak bila lepas bayar tol..sebab???...jem dr sebelum pondok tol lagi..
jem yg tidak bergerak..bukan jem yg kete ko leh merangkak-merangkak manja taww..
statik..laaaamaaaa....jln sket....statik.....jln dua tiga kali tayar pusing...stop balik....gitulah..
namanya EXPRESSWAY...tang mana yg express aku pun tak tawww...
dann...sambil duk pikir2 penyesalan sebab lalu jln ni...tetiba tgk dashboard aku gigil ok bila tiba2 tgk kat meter minyak...kelip2 merah udah...indicator dah kejap2 menyala....dan dlm keadaan jem yg hazab! tak gigil ko...
OHH...AKU LUPA ISI PETROL!!!
ding dong ding dong......
sampai gak aku,,,,isk...tobat.,..lain kali tak buat lagi....
lunch time tadi pi isi petrol dan lunch kat Bangsar...
tobattttt..lenkali tak buat lagi.......iskk.....
gigil....


new addiction..
ice cream vanila stoberi...and granola bars ni....
granola bars ni oklah..makanan sihat jugak..snek sihat..tapi ice cream..dah dua mangkuk dah...
er..camana nak stop...

low fat snek..
crazyyyyyyyyyyyy...

6 comments:

neezareef said...

x penah lg jmpa snack tuh..
ke bp mmg seloowwww

roseazmi said...

aiyork catz..lupa isi minyak? wakakakkakakakaka..kalau ikut pengalaman sayala lalu expressway yg tak brapa express tu..mmg hazab..udahla kena bayo mahal..

iskrim tu mmg menyelerakan sungguh..

snek bar tu kan saya pun suka..dapat lagi yg ada almond ngan raisin tu..makan lupa daratan..hehhehehe..

moral of story : jgn lupa isi minyak..

Linda Abdullah said...

Nyummm..nyummmm.. dah ketar badan nih bila nampak ice cream..he.heee

Catz said...

neezaref..
cari kat tesco atau carefourr..
ada jual kat sana..
eh niza..ko duk BP ke now ni??

Catz said...

roseazmi..
tobatt tak buat lagi..
mmg rugi bayar tol lalu situh..tah apa tah yg express..aku pun tak taww

Catz said...

Linda..
u pun hantu eskrem kahhh...