Saturday, February 28, 2009

Ronda-ronda di Discovery Mall

Discovery Mall...shopping complex terbesar dan termodern di Bali. Terdapat banyak outlet di dalamnya..outlet berjenama, cenderahati, cafe, restoran, fast food. Antaranya KFC, A&W, coffee bean, starbucks, Bread Talk, dll. Terdapat kedai2 pakaian berjenama, osh Kosh, esprit, Giordano, dan puluhan out lagi,ada gedung CENTRO dll. Ada food court (dekat menu siap tulis 100% halal), games centre dll. Meriah. catz pegi dua kali. Sekali siang, dan sekali malam minggu. wah..happening u ols..siap ada live band..
Terletak di Kuta..tak jauh dari Tuban. Very convinient..
kat food court sini 2 kali mkn es teller....veryyy de kemaruks...sedap...satu mangkuk IDR 12,000 . sedap...and mablesh...

The food court..es teller kat santai ni sgt sedap, banyak dan mableshh..nyum!

Di sini ada banyak juga kedai dan gedung cenderamata..ada yg tak terdapat di tempat lain..aku rasa kaus -kaus yg di jual pun sgt berkualiti kainnya (kaus = t-shirt). tapi mahal lah compare beli kat kedai di Legian, atau di bazar-bazar lain.

I like thisss... cantik.. Di sini catz borong sabun-sabun, massage oil (haaa..matikla...macamlah reti nak guna)..beli garam-garam spa tuh..harga reasoanable jugaklah..packing pun cute-cute..
(terpengaruh la..sebab siang tuh pi spa ..so aku tgk garam yg diguna warnanya lawa2...so tetiba mentel pulaka nak beli sabun spa lah..garam lah..lulur la...kehekeh...sampai hari ni duk dlm beg tak keluar lagiii...kihkihkih..veryyy konon2 ko...)

cantik derang pack sabun2 ni...cute..



puas hati dpt mkn esteller dan bakso sedap

rehat sebentar di coffee bean..

2 comments:

CAHAYA said...

coffee bean/starbucks itu harus kan? haha. :) mesti nak singgah!

Catz said...

hi cahaya,
hahhahaa,,
harussssss kan...kan...kan..
ekekekkeek