Saturday, February 28, 2009

klik-klik sekitar resort

suasana menghijau di sekeliling resort..so klik sana..klik sini...banyak lg gambar sebenarnya..tak de kederat nak edit...internet connection pun teruk..ni je yg sempat upload..
Kat Bali ni..suka sgt dengan entrance atau depan hotel..akan dipenuhi pokok-pokok dan hiasan balinese style yg sgt lah vouge...no wonder lah ramai je yg nak buat konsep bali di rumah..hiks...bak kata supir (Pak Ary)..ramai je org dari Malaysia dtg Bali beli segala brg2 hiasana style Bali..pasu besar2...pancuran air la...batu2..etc...
dia ckp aklau nak beli dia boleh tolong ship kan brg2 tuh..dia biasa buat utk pelanggan dia....
waduh...itu perlu ongkos puluhan juta ituhhh pak...enggak bisaa....(poket aku yg bisa karanggg..berlubang..kihkihkih)...

lampu

aku suka bunga ni...cantik warnanya..

sejuk mata memandang




suasana waktu malam..





suasana sgt menghijau di keliling resort..cantik sangat..

6 comments:

ettyfazlimy said...

catz stay kat mana nie? saya nak gi bali akhir bulan mac nie...

CAHAYA said...

kat mana ni Catz? cantiknya.

~H @ N i ~ said...

wow cantik nye catz..
pe name resort nie catz?

adie-ishmael said...

seni taman Bali memang antara yang mendamaikan dan cantik

adie-ishmael said...

seni taman Bali memang antara yang mendamaikan dan cantik

en_me said...

photonya keren semuanyahh..