Sunday, January 25, 2009

TAG peti ais

saya telah di-tag oleh AJ..

ho..jarang le nak jawab2 TAG nih..
saya minta maaf kpd yg tag saya sebelum2 ni..
ye..saya tau..saya banyak hutang TAG...

tapi sebab yg ni ringkas..dan utk isi masa lapang kat airport..
flight delay selama 1 jam 45 minit...due to last minute technical problem (as announced by the MAS staff)..
Tadi nak masuk scan bag..kecoh sikit..ada sorang mat salleh hilang phone masa lepas scan beg etc....uhuks..mcm panik gituh,,so the staff plan to call semua passanger naik semula..scan bag semula..boleh? uhuks?? mak sentap kejap..tapi..tah ..tak jadik..dah jumpa phone tu gamaknya.
then dah masuk pesawat...dah duduk sedap2..tetiba kena keluar semula..tech problem...uhuks again...kedengaran lah...kata-kata, "waduhh...pesawatnya rusakk.." hiks...

ok.
nak isi masa lapang bosan ni..aku pun buat le TAG ni..gambar amik mlm tadi.,.sambil pejam2 mata sebab ngantuk..hikhik..

tagnya..sennag je..

1. amik gambar peti ais..
ok..done.



2. apa yg ada kat depan pintu peti ais?

fridge magnet samada yg dibeli sendiri semasa travel, yg org bagi, yg aku kirim kat org bila mereka travel ke mana-mana. Actually banyak lagi magnet tuh..tapi aku bagi 2..eh... bagi 3...sebab kat apartment aku ada 1 lagi peti ais...dan kat rumah ni pun ada satu lagi..
pi mana2 mmg catz akan beli fridge magnet. so kat setiap peti ais ada fridge magnet di depannya. (sapa travel pi mana2..nak bagi saya fridge magnet..di alu-alukan..kecik tapak tangan, stadium bukit jalil saya tadahkan..hihiihihi).

2. brand peti ais.

National panasonic. Umur dia dah 7 tahun.


ok..selesai sudeh ye AJ.

aku nak TAG:

1. saira
2.mimi
3.wahidah
4.Linda Abdullah
5.Anaiz
6.roseazmi
7. Purple - ko wajib buat ye!

dan sesiapa yg rajin nak buat..sila2lah..

t.a.t.a.

10 comments:

purp said...

huwaaa... sampai hati x tag kite sekali.........

anaiz said...

catz,
banyaknyer fridge magnet awak. suka gak kumpul. tapi tak penah melancong jauh2. huhu..!!

thanks tagged kita nanti i buat okeh..

Linda Abdullah said...

Eh nama aku kah itu??? adeii..

PurPle said...

hahahaaa... i've learned my lesson. ni lah kot yg dikatakn org, be careful what you wish for...

Wahidah said...

ops..sis kalo tk de peti asi sendiri kira tak payah buat la tag ni kan..:P

Wahidah said...

ops..sis kalo tk de peti asi sendiri kira tak payah buat la tag ni kan..:P

Catz said...

hah purp..
cepat buattttt..aku bg masa ko 1 hari je...tau!

Catz said...

anaiz...
saya sukaaa..ala..kdg pi dekat2..pi melaka pun saya beli..hiks..sukaaa..
ok..sila buat ye!

Catz said...

Linda..
ye..itu nama mu..haa..cepat pi amik gambor petia ais...kamera baru katanya kannnn..hiihi

Catz said...

wahidah...
if xde peti sendiri..pegi beli peti ais dulu...hihihi...then amik gambor..or bleh amik gambor kat kedai letrik...ekekkee..

or...amik gambar peti ais umah jiran..hahahhaa