Monday, January 19, 2009

weekend gateway to Port Dickson



weekend gateway to Port Dickson, stay at Legend Water Chalet, PD.
Jalan-jalan cari makan?..hem..not really..sebab malasssssss.






Nice place to stay..stay at executive water chalet..the ambiance..the room, etc..highly recommended lah...overall..best

Dinner..malas nak keluar, mkn sini je...secara jujur...food biasa je..for me..so-so je....dan dari segi variety, patutnya kena banyakkan lagi kot..sebab katanya 'international buffet'..mcm tak worth lah dgn harga , tang mana international tuh aku masih kompius sampai le hari ni..hihkhihkik, but managed to capture several photos..tengah malam aku lapar nak teh tarik dan roti sardin..uhmm..sedapnyaa..bleh giteww..hikhik

PD beach..Teluk kemang, etc...hemm..sempat mkn laksa and air kelapa..nice (setelah mkn nasik campur..hahahha..mmg perut stokin..and makan ice cream oso..hiks..


Breakfast...the food was ok..sedap...banyak juga pilihan..bagi catz..sedap.

overall..hem...best..!

4 comments:

purp said...

wah... i'm thinking about staying at this chalet too for romantic gateaway *wink* maybe bulan 4 nanti. mmg dah ushar dah kt cuti.com... bilik dia with open bathroom nmpk begitu... hmmm... kellas sekali. more review pls on this chalet! berangan jer ni btw.

atty's said...

mmg nampak cantek ini tmpt..

CAHAYA said...

wah. cantik kan chalet ni. aritu waktu forum ofis bulan 11 ari tu kat sini. tak puas u duk 2 hari je. nak pegi lagi. nak laut. :) best!

Wahidah said...

kn mn chalet ni..i mean nama chalet