Friday, June 13, 2008

Horrayyy!!!

1.Hem.. received a good news...seronotss....walaupun aku a bit down...
hem tak semua yg kita nak dlm hidup kita dapat..kannnnn....

2.I went to see my lecturer today..to send my progress report. Alhamdulillah..good semua.So hopefully i could register for next Semester soon, after get the Dekan approval.

3. My lecturer said.." eh catzz..u nampak kurus...hows life?
My answer.." hemm..ok..so-so"
She said.." eh taklah...u nampak happy...muka ceriaaa...badan dah kurus sikit"
me: "yeke???" (dlm hati..horayyyy!!!!)
anddd...after settled the report we chit chat..chit chat..mula2 tajuk kesihatan...lepas tu tajuk masak-masak..and i even wrote down the kek coklat resepi. She wanted to try it..for so long.
she said " eh kek coklat yg u bawak tu kek coklat yg palingggg sedapp i pernah makan"
me: eh ye ke Doc??? (malu2 konon).hhahhaha

(aku bwkkan dia kek bukan bodekkkk tawww)....saja nak suka-sukan hati dia...hehhehe..

lepas uh nak balik dia ckp ..."i ni tah bila lah nak cuba resepi kek ni. Tapi kalau u bawak je kek yg dah siap kat i pon lagi o.K..ehhehheheh"

hiks.

2 comments:

syukur said...

cakap jer kat bos u tu... boleh boleh sesangat tapi semuanya 30 hengget harganya... biar dia terbeliak biji mata.. hai ... orang macam tu tak tahu ke nothing is free is this world (bak kata dalam drama tu)

Catz said...

errr...kalau i kira2 kan...kosnya dalam RM40 kotsss...plus duit minyak i lagik nak pi hantar..hhahahaha..buleh i buat bisnes kek lahhh...tapi MALASSS..hiks