Friday, June 13, 2008

semua naik!!! darah pun naik!

OK ke karipap saiz ni 40 sen..kecik je tawww...kat gambar ni mcm besar....


Pagi tadi kawan seopis ke telah pergi ke cafe. Balik dr membeli karipap. Anddd..
" wehhh...kuih dah naik harga!! now satu 40 sen"
ye... selalu RM1= 3 karipap. Now 3 karipap=RM1.20
hemmm...semua dah naik harga...telur goreng yg selalu RM 0.50 pun dah jadik 70 sen.
seeee.....kan...tu baru cerita benda kat kantin...hemmmm.

tadi..catz ke kampus...ehmm...mahalnya kos aku ke kampus sekarangg...mak aih....hari ni i spent RM40.00 for petrol...utk hari ni saja...duhhhh...sadissss...

ehmmm... darah pun naik lah...

6 comments:

AziBam said...

Hi Catz,, barang barang memang mahal lah now.ni..nasi lemak dah naik 20cent.. Juice pun dah naik 10~20Cent.. tu baru penang, KL tak yah cakap kan... tu lah kena pindah pi vietnam ni... cheaper lagi kat sana. lepas tu naik basikal jer...

syukur said...

zaman inflasi ni memang cepat jer nak naik darah... kena fikir 2nd job untuk cari duit ler nampaknya. ha ha jadi part time personal trainer leh tak ??? ha ha

Catz said...

hi azibam,
yer...semua mahal...semua naik...otomatik..and we can't argue..
aku tak nak pi vietnam..nak pindah venezuela...minyak murahhhhh..huhuhu..
pastuh kat sana aku nak keje apa ek..haa...jadik pelakon telenovela...ekekekkeke..sapalah nak ngambik mak berlakonnn nehhh....

Catz said...

hi doc syukur,
tulah..catz dah kena daah tinggi dah nehh...err..doc how to reduce eh?..kena pindah dari Malaysia ke..pi duk kat Bahamas ke...ekekekkeke..

eh doc.if u serious nak jadi part time personal trainer..bulehhh sgt..
ni gym kat rumah i neh..tgh open vacancy utk personal trainer lah..
try tanya kot2 ada part time punya..
eh..u ada masa keww?

NORA SAKURA said...

keji nyaaa nyahhh!!

siap ukur pakai pembaris ko!!

Wahidah said...

hm..btol tu ..kn cr part time keje la..aduhai..tp kat mn eik nk cr...hehehe...cekik darah la catz..