Thursday, June 12, 2008

I can't sleep! Jom bola..


Ehm..I can't sleep last nite..why?..hem...i feel so sad..down..due to something.and nervous..and counting the days..ah..lamanya nak tunggu hari. Penantian tu satu penyiksaan lah.

So wut i did last nite?

Tgk bola..euro 2008 (Portugal vs Republic Czech).. Yey!!! portugal menang 3-1 ehmm....i likeee.
Yess...aku sokong Portugal. Sama macam World Cup 2006 (teringat aku...rumah/baju aku nyaris terbakar aku lupa matikan iron masa gosok baju..gara2 world cup 2006)..huhuhuuhu

smsED with saira,

me: Dah titon? Haa..tak sesia mak tgk Portugal main. Baru minit ke 8 dah gol. Cutenya Cristiano Ronaldo iteww..huhu.
Saira:Deco is one of the sexiest footballer ever 4 me.Hehehhe..He the one scored and a Barca player OK. C Ronaldo tu hmm..yummy gak la. Nyam..nyam..
me: (tak habis2 dgn club Barcelona itu)..

eh...ehm..tapi tak lama..Republic Czech scored...Sionko at minutes 17...ehmm..ok..but my prediction sgt tepat. Portugal menang!! C Ronaldo scored 1 goal at minutes 63 and another one goal scored by Quaresma ..hikhik..sukaaa.
tgk Saira..CR pun score 1 gol for Portugal okeyyy....i gembira lah..for them..

and this morning Saira asked me,

Saira: why sokong portugal?
me: sebab aku lahir kat Portugal (hahahaha)

hemmm...

hemmmm...

No lah..coz aku ni fan Cristiano Ronaldo...admire gitew..since 2006 world cup. bukan peminat tegar ok...
just gitu-gitu jek..well..dia main utk ManU pun i tak follow...cuma time dia main utk Portugal je baru follow pemain jersi no 7 nih..
hem..tapi kalau dah suka, tgk gambar pun senyum-senyum depan PC... kalau dah suka..teringat2 pun boleh senyum sendiri..hahaha..
Kalau dah suka jauh beribu batu pun duk teringat..duk terbayang...hiks.
Cam ko lah Saira kan..tak habis2 dgn Messi ituh..kekekke...walau dia tak main Euro nih..ko totappp gak tgk bola kan...

Cat bukan peminat bola yg tegar..aku only tgk bole beriya2 during world Cup...time lain tak tgk..
Tapi follow sket2 gaklah..

Aku harap Portugal akan jadi juara Euro 2008...Good luck Cristiano Ronaldo!

6 comments:

NORA SAKURA said...

koserr nyer nyaaaaahhhh...

Saira said...

I nak Spain menang. Spain main best sgt.. Di tambah2 Fernando Tores yg sememangnya cute itu.. hihihi.. Tp bukan sebab tu la.. Spain mmg best la. Portugal pun ok.. I suka jugak kalau diorang menang.. Yang penting England takde.. hiksss..

Catz said...

eh noreh....
ko takde ek minat footballer??
ko tak normal lah..kan mek..

Catz said...

aku totappppppp nak portugal menang ok...
yer,,aku pun suka england takde..
hehheheh..apa2 pon cristiano ronaldo totappp cute..

syukur said...

ni betul ker minat portugal ke minat christiano ronaldo tu jer???

Catz said...

doc syukur..saya minat dua-dua lahh..portugal dan CRISTIANO RONALDO..
hehhehehehheehhe.....
kalau ada minat2 player, baru semangat nak tgk match nyaaa.hhehehe