Monday, June 23, 2008

Perpisahan...

Anuar Zain - Perpisahan

Ku mengerti perpisahan ini
Bukan kerana kau membenci
Tapi kasih yang pernah kuberi
Tiada lagi bersama

Seringkala aku terlihatkan mu
Impian nan indah
Bersulam bahagia

Ku harungi hari demi hari
Bersama wajah tak mungkin akan kembali
Tapi hati masih tak terima
Ditinggalkan sengsara

(Korus)
Keraguan ini bukanlah padamu
Perasaan hati masih rindu
Kekalutan ini hanyalah untukku
Tercari-cari bayanganmu
Tak sanggup aku kehilangan
Kehilanganmu

Kasih tercari-cari

Keraguan ini bukanlah padamu
Masih tercari-cari bayanganmu
Tak sanggup aku kehilanganmu


6 comments:

syukur said...

cantiknya and indahnya tanjung rhu.. aku terfana sebentar dengan alam semula jadi.... tapi kenapakah lagu anuar zain., menjadi temanya.. huaaaa ... meningatkan aku pada seseorang.. sedis.

Catz said...

hem..mmg cantik..catz ada amik banyak photo...ingat nak tunggu matahari terbnam, tapi ada hal lain..so takleh tunggu lah...tripod bwk pun tak gunaa pon (very lah konon2)..

yer..lagu ni catz suka..

Wahidah said...

the lyrics mesti meaningful to u kan catz....???

Catz said...

hi wahidah..
welcome to my blog...
yesz.it is meaningful..beautiful lyrics and melody...

thanks for visiting my blog anyway..

catz miow-miow

Faris said...

Nur,

Cantik photo tu..tapi kenapa dilabelkan 'senja'?? Matahari tinggi lagi tuu... he he.

Lain kali kalau situasi macam ni, maybe you can try ambil a few photos while varying the exposure between -1 stop and -2 stop (buka manual tengok kat mana nak adjust setting :-)

- AF -

Catz said...

hi AF..
saja jek label senja..hehhehe..tah ek..

actually mmg ada amik few photos..i letak satu je..and ni pun baru belajar je..(baca manual pun belum habiss..malas betul)..
anyway...thanks for ur tips ya..