Thursday, June 12, 2008

My reading materials..


Some one came to my office. She asked my help, but i've been busy with something and i asked her to wait..
suddenly she said,

she: weh..ko ada something tak sementara aku tunggu ko..mangga ke?
me: Wut?..mangga?
she: yup..Majalah mangga
me: errr....nyahh..mak tak beli majalah Mangga, rambutan dan manggis dan durian, erkkk..
she: Abih..ko baca apa?
me:ehm..wait..satt...nah..
she: ekkk..skema nya ko..


(Aku ni beli Mangga..magazine gosip artis bergambar tepi kolam renang tuuhh?? puhlis)..
ehmmm..itu majalah budak sekolah kot..yg still suka simpan gambar2 artis...
and at my age..majalah Mangga mahupun majalah manggis itu sgtlah tak sesuai okk..

It reminds me to the magazines that i bought last week at MyNews.com, Tesco... still belum baca habis..to be precised, one of the mag still unwrapped..hahhaha..

This Personel Money, baru half way baca. Catz beli almost every month..
Catz sgt suka magazine ini..for those searching books etc on financial planning, this magazine sesuai sgt. Full with individual financial planning tips, investments tips and other related matters.
Worth to read for those got intention to spend smartly. And full tips for those looking for place to invest , i.e unit trust, investment link etc.
So this magazine would guide u how to spend, how to save and how to live happy..seadanya lah..
kalau duit dah berkepuk tak reti nak buat apa...tak yah baca takpe kot..hhhehe

This latest issue highlights on Islamic Banking.The concept, benefits..

Smart spending tips

saving tips

This one interesting..


another tips..on fancy car gadgets you don't need

Digicam still unwrap..ni Jun issue..yg Mei issue pun belum habis baca..hahaha

and another reading material is Health Today.. I get free copy every month...hehhehe..jimatt!

Mari membaca!!!!

2 comments:

syukur said...

best kan majalah digital camera tu kan??? aaa setujulah majalah Mangga tu patut kena BAN jer...tak de isi membina ummah langsung tapi ha ha ... kalau gambar dia mengancam.. belek jugak.. ha ha tapi tak beli la

Catz said...

yer majalah Digital camera tuh memang best. Catz sukaaa sgt.
Majalah mangga tu mmg pun patut di BAN.majalah gossip murahan tah hapa-hapa. Saya hairan kenapa org beli majalah itu.Hiks...
haa...dah gambar2 artis kat swimming pool..kan..ngancamm.Org normal macam u mesti nak tgk jugakkk...hahahhaha..