Monday, June 9, 2008

Nice food and nice friends..a great weekend

alamak...
i shouldn't post any entry related to makan-mkan session..huwaa....tapi takleh tahan lah..nak kena juga buat entry nih....

went out with saira and purp...where?? KL..to get our new gadget and computer thingy lah...

We went to Berjaya Times Square, Low Yat and Sungei Wang Plaza (betui ke aku eja?)...
Park at Berjaya and walk to Sg Wang ...uhhh..habis terbakar lemak aku..hahaha (kalau terbakar semua lemak, aku dah terlompat2 dahhhh....).
Aaa...sampai dah tengahari kul 12..laparrr laa...so makan dulu lah...hiks..baru je bakar lemak tadik..
we have no choice...so we had Nando's...terasa nak makan benda lain tapi itu je yg dekat.

i like this painting

my food, 1/4 chicken with side dishes

saira's extrahot

purp also had extrahot

ehm..good friends...good food...wut else i need?


after lunch, we straight away continue our shopping...pi kedai kamera anddd..go to Low yat..

my new external storage..160G

Saira bought camera..Canon..nampak sgt best..jeles aku..walaupun aku dah ada chenta hati aku...aku tetap jeles dgn kamera dia...

selepas penat..kami pi makan lagik..hihii..

ahhhh..white coffee..hilang hausmee kari saira..sedappp sgt

my food...roti apa tah..sgt sedap..tomyam purp..



2 comments:

Beruang Madu said...

Waaa.. beli yg 160G lagik.... aku pun baru jer beli yg 250G... tanak beli banyak kali lerrr... best best... ko ni makan kat Nando mana yg ada lukisan secantik tu nih... aku pun suka.. kagum aku

Catz said...

tuh nandos sg wang plaza..
aku rasa nandos kat situ lagi sedap dari tempat lain..
tempat pun bestt...