Ni masak last week.. (ni aku dah takde modal nak berblog la nih..korek2 gambar makanan aku.haha)
Ketam rebus...hidangan sihatttt dan sedap..make sure ketam segar dan berat (byk isi).
errr..ketam cuci bersih, gunting segala jari jemari yg tak perlu..cuci dan toskan.
Masa makan tu bawak le peralatan yg perlu..hiks..
Layannn..
Wednesday, June 4, 2008
Ketam rebus
Posted by CATZ at 12:40 PM
Labels: Lauk pauk, Sup dan stimbot
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Catz kalau akulah...tak payah siang ketam tu... aku basuh terus jer campak dalam kuah tu. sedapnya... air dia tu yg mahal tau.. tu yg rasa sedap betul tu
yer..manis2 ketam..air tuh aku buh halia, hirisan garlic, bwg besar kuning, daun sup dan bwg goreng..buh garam sket..
Post a Comment