Monday, September 28, 2009

laut itu biru...

Berkesempatan ke Victoria Quay, FREMANTLE, WA.

laut itu biru...indahnya ciptaan Tuhan..

Hampa hatiku (Ungu feat lis Dahlia & 7 Kucarci)


Pernah kah kau merasa
Pernah kah kau merasa

Cukup sudah kuberikan cintaku

Cukup sudah rasa ini untukkmu
Mati sudah hati ini padamu
Mati sudah hasrat ingin bersamamu

Chorus: 2x

Pernah kah kau merasa
Hatimu Hampa
Pernah kah kau merasa
Hatimu Kosong

Buang saja smua kata cintamu

Buang saja smua kata maafmu
Hancur sudah hati ini padamu
Hancur sudah hasrat ingin bersamamu
.
.
.
.
.
.

at Victoria Quay, Fremantle..


spend 1/2 hari je kat sini. Pi beberapa tourist attraction.kalau ke Perth mesti pegi sini....
Perth - Fremantle boleh naik cruise, bas atau train. or kalau berani maybe boleh sewa kereta drive sendiri. Sewa kereta murah je kat sini.

entry akan menyusul nanti..tempat ni cantik..

9 comments:

CAHAYA said...

Subhanallah. Cantiknya!

en_me said...

been there done that..

p'na mama oja said...

syoknyaaa... nak ikut gaksss!! huhuuh

kojah said...

akak, akak g ngan siapa???

Inah said...

catz..aku pun x sampei perth lagik..one day!! hehehehe

tahun depan aku target tasmania ngan sydney :P

tahun ni tinggal bangkok n nz je..

x sabo jumpe ko nih..wehh..aku tercekik tulang dek nonnn..makan ikan siakap 3 rasa..makan sambil bercerita..amik ko!! tercekik tulang x nak kuar2 :(

CATZ said...

Cahaya..
memang cantik kann...
tungguuuuu next photos...
:)

CATZ said...

en me,
yes...i know...mestilah u dah ke situ kan..
:)
..
tapi bergambar kuar jari dua cenggituh tak?
hhehehehhe

CATZ said...

p'na mama oja,
jom..
jommmmm..
:).
salam aidilfitri...
hows raya?

SiMpleSmArtErMe said...

jauhnya jalnnnnnn... raya sana ker??