Wednesday, September 16, 2009

Ucapan Selamat Hari Raya


kepada semua pembaca catzscafe;

Selamat Menyambut Aidil Fitri,walau di mana jua berada;
Maaf Zahir & Batin.
kepada yang memandu balik kampung, berhati-hati di jalan raya.

Catz.


sticky entry. entry terbaru ada di bawah entry ini.

25 comments:

en_me said...

Selamat Menyambut Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin cek catz yg vogue ittewww..

cikgu zainab said...

Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin.

syukur said...

selamat hari raya ...raya kat kampung ...jgn raya kat oversea..he he

eita_tks said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin....kalo turun JB singgahlah rmh kak eita:)

atty's said...

selamat hari raya & maaf zahir batin..andai ada salah dan silap..

nizz said...

hai
dari perantauan nih,lemang,ketupat,rendang dan kuih2 segala,mmg tk ader kt sini,huwaaaa...tapi dgn momelan cik kiah kita ruang kt ruang blog ini terubat rindu yg tk terkira...thanks by the way sis catz ..salam syawal untuk catz and family dan semua...(hukhuk)

kikin_78 said...

salam lebaran 1430H buat Catz jugak...maaf zahir batin

nota jari: hati2 memandu...

kak temah said...

salam..
kak temah nak ucapkan slamat berhari raya kat catz..
time kasih sbb blog catz menjadi 'novel' pilihan kak temah melayan boring yang tahap gaban ni sebab menjalani tempoh berpantang anak ketiga..smlm dah merdeka..
raya keenam kak temah dah nak balik labuan...nnti catz dtg labuan, kontek kak temah ye..InsyaAllah kak temah bc blog catz selagi catz masih gagah utk menulis...yeeeehaaaa...babai

NenekPenne said...

selamat hari raya untuk catz jugak...

sejak bila ada papa catz ni arrr....

INTAN RH said...

slmt hari raya, catz...moga ceria dan bahagia di hari raya :)

Linda Abdullah said...

Selamat Hari Raya Catz.. Maaf Zahir dan Batin..kuih raya?? duit raya?? dah sediakan ker? heheee

CATZ said...

en_me,
selamat hari raya juga,
maaf zahir dan batin.
hati2 memandu.

CATZ said...

cikgu zainab@mama,
selamat hari raya ,
maaf zahir dan batin.
:)

CATZ said...

doc syuk,
selamat hari raya juga..
maaf zahir dan batin.
eh...raya keje ke?..tapi tak pe..dah dekat kg now ni ek...
err..tang pesanan ko tu tak dapek den nak nolong..haa..
will off to melbourne on raya..
keji kan aku..
uhuks.

CATZ said...

kak eita,
selamat hari raya,
maaf zahir dan batin.

er..alamat di JB?
Jb kat mana?

CATZ said...

atty,
selamat hari raya jua..
maaf zahir dan batin kot ada keterlanjuran tutur kata dan perbuatan sepanjang perkenalan.

hati2 memandu.utamakan keselamatan.

CATZ said...

nizz,
selamat hari raya,
maaf zahir dan batin.
ko jgn meroyan pagi raya pi gantung bola tenis sesambil bayang kan bola tu ketupat ye..
hahhahaa...
ko raya mana ni (sudah gaharu cendana pula..ke kehke...).
ala..lepas raya ko balik le..kat malaysia ni time dah lepas raya pun ramai je org jual ketupat..lemang bagai.
:)

CATZ said...

kikin,
selamat hari raya.
mohon diampunkan kesalahan.
ko punnn..jgn le rempit sgt...
hati2 di jalan raya..

CATZ said...

salam kak temah...
terima kash lah kak temah kerana sudi membaca bebelan catz yg tak seberapa ni..
aku tulis merapu-merapu je..
so kiranya kak temah ni raya kat sini lah ye?..lepas raya baru balik Labuan?
labuan kat mana?
kita selagi rajin kita tulis le kak temah..if ada idea..if idea kering tadek lah yg nak direpek kan..
hehhehe...
abih camana persiapan raya kak temah...uhuuhuuu..sure cute kan baby kak temah..boleh tak saya meminjam baby akak..
hahahhaa..sewel aku..
apa2 pun kan..thanks lah sudi baca..
selamat hari raya,
maaf zahir dan batin.

:)

CATZ said...

nenek penne,
selamat hari raya,
maaf zahir dan batin.
dgn ucapan...berapa pasang baju raya ko taun nih eh nenek.
ada tak duit raya utk aku adik mu (tetiba ngaku kannn).

CATZ said...

salam INTAN RH,
selamat hari raya,
maaf zahir dan batin.
moga ceria di aidilfitri.
:)

CATZ said...

Linda,
selamat hari raya,
maaf zahir dan batin.
kuih raya?..belum.
duit raya. takde..
kesian tak..huhuhu..
hati2 memandu ye Linda.
ko jgn merempittt..
ehekksss..

neezareef said...

catz,
slmt hari raya maaf zahir dan batin

meh ar dtg umah klo blk kg

SiMpleSmArtErMe said...

me too.. me too..

suka sakat2 dlm blog..kekke..

http://simplesmarterme.blogspot.com/2009/09/wish-you-selamat-hari-raya-happy.html

Wahidah said...

selamat hr raya sis