Monday, March 3, 2008

Late lunch on sunday


Hari ahad semalam, pagi aku duk melepek je kat rumah..kemas dapur, then sarapan..sarapan satey..actually ni satey mlm tadi yg belum pun di makan...so mkn sate..then mkn quaker oat sket...green tea..pastuh tgk TV sampai ZZZzzz..mengantuk...then cuci kain (aktiviti aku ni samaaa je kan..hihiihhi)
Hem..malas nak keluar rumah...tapi lunch takmo masak..
Pukul 3 lebih pi hospital..tapi takdapat buat urusan yg dihajatkan..Hari Ahad kan...doktor yg aku nak jumpa takde..
Laparrr...pi Cempaka rimba kat PKNS..mak aih..ramainya manusia...ehm..tak jadiklah..
Terus drive ke SOHO Seafood..sebelah dengan Rimbun Klasik, Yankies Hut dan berhampiran Village View (belah kanan, menghala ke Tol kajang dan putrajaya...dari arah Bdr Baru bangi)..

so makan ni:

telur bistik (8/10)

tomyam (7/10)

kerabu mangga (8/10)

puyuh goreng pedas (8/10)


sup ekor (8/10)

ABC (8/10)

Food kat sini ok...sedaplah compare village view (ni pendapat catz je)..kuantiti pun ok..banyak, harga?..reasonable..

2 comments:

Saira said...

wei.. yang ko ni makan besar je ni apahal? swimming seminggu sekali tak tentu lg.. banyak makan tu.. isk isk isk.. tak ajak i pon..

Catz said...

hihiihih..tu ler..swimming asyik kanselll je...pastu asyik makannnn jek...okler..next makan2 i ajak u...
p/s: erk..jom..pi makan kerang best tu..hihiiih