Thursday, March 27, 2008

ZZZZzzz..


well..i feel dizzy...overdose ubat kot...
Doc bagi MC 2 days...hem...
dizzzzyyyyy
ZZZZZzzzzz...........

boleh ku terpijak spek aku..P-E-C-A-H......tah dah kali ke berapa..tokey kedai spek tu sampai dah cam aku..kejenya pi kedai dia repair spek...
ngok ngek..

9 comments:

Faris said...

You fell sleepy....your eyelids are heavy.............you will fall into a deep slumber.....


When I snap my fingers, you will wake up. You will feel slim like the mak datins..or even the anak dara of the mak datins....muahahaaaa... ;-0

Catz said...

hehhehe.hpefully lah..i terjaga je tetiba my body dah transform mcm badan mak datin tuh...(tapi muka muda lah).mak2 datin tu dah nak expired...
hhehehhe...

Shah said...

Dah tiba masa utk pakai contact lens kaler birue - tak de le terpijak2 lagi :-)

Catz said...

shah,
tu le..ingat nak beli hok kaler biru, ceklat, merahh, hijau bagai...hihiih.
Actually sebelum ni mmg catz pakai contact lens..tapi ada satu hari tuh, mata catz merahhh.gatal...and contact lens susah nak remove dari mata...sejak tuh tak pakai...takuttt..

iNGENiOUS AYU said...

hi,

terjmpa plak blog ni. dh jd pmbaca setia dh pon. hehe..

mari brkenalan. :P wakakak

Catz said...

hi ingenious ayu...
salam perkenalan....
hah?.u pembaca setia...malu aiii la...
hheheheh..
anyway thanks for reading my blog..
:)

NORA SAKURA said...

cheh!!..again?

aku rasa kan, kalo idong hang tuh boleh tanggal kan, tah dah berapa kali repair pi kedai ek..ek..ek...
ek..ek...

Catz said...

ek..ek...ek....ek...
elehhhhh..

iNGENiOUS AYU said...

welkam2 :P