Tuesday, June 30, 2009

Anis oh Anis..cepat sembuh ye..

mom texted me on sunday:

"Anis masuk hospital..mak dgn ayong, abah, sikin, mim pi hospital ni.."
Aku yg baru je abih tgk transformers terus call mak.
pot..pet...pot..pet....bla..bla..bla..
so pagi ni...aku zoooommmmmm balik Johor..balik rumah mommy dan ajak derang semua ke hospital.
aku sempat beli buah kat pekan (ha-ha..yg sibuk makan buah tu kat wad tadi ialah AKU..hiks)
dan beli anak patung..alaaaa..aku beli kat highway, hentian seremban. yang ado cuma patung Mr bean tuh je...jadikle kan dari dtg lenggang kangkung...hihihihi. tapi mmg aku rasa sedikit bengong kerana mula2 ANIS mcm takut hokey dgn Mr bean tuh..ke ke ke...
mmg tak cute hokey..ok lah..i admit...anak patung encik kacang tu mmg keras, kejung and brown.I should get her something cute, soft and pink.
Next time ye anis.


acik...anis atittt..

Hari ni, lama juga kami kat hospital. Today Johor cuti umum..so waktu melawat pukul 2 sampai 7 ptg. Sempat tgk doktor pakar buat round wad dgn segerombolan MO-MO nya...doktor tuh ckp.." demam belum kurang...lama lagi ni duduk wad".
alaaa...ciannnn anis cenonet nih..dia dah buhsan..kesian aku tgk jarum utk masuk air tercucuk kat kaki dia...iskkk....

anis: acik...aceh ye....
acik: ye
anis: acik..kita boring duduk sini.
acik: ye
anis: acik...datang lagi...bawak anak patung warna pink..
acik: ye.

Dear my lovely readers, plis pray for my little Anis,
moga cepat sembuh ye Anis.


Kesiannnya tgk budak sebelah katil Anis. Terbaring je. Rasanya umur dalam 3 tahun. Abang dia yang berumur 5 tahun kot rasanya, telah sembur dia dgn Ridsect ok sampai adik dia fengsan.
U ols..simpan ridsect ke..mopiko ke..segala aerosol si tempat tinggi ye. macam2 kes aku tgk kat wad paedriatik nih..


Ni le urgent matternya...takde kena mengena dengan buah pinang, kelapa,cempedak mahupun rambutan.

12 comments:

en_me said...

ingatkan ader orang datang meminang ghitewww.. ehehe

anne said...

Get well soon little Anis.

Raodah Markom (bukan nama sebenar) said...

catzs, moga anis cepat sembuh. huhuhu

makdaracute said...

alaaah...kesiannya anis...memang tak sampai hati kalau tengok budak2 nie sakit...lagi2 kalau kena masuk air...moga anis cepat sembuh & kembali aktif..

CAHAYA said...

Hope she'll be okay in no time. Will pray for her insyaALLAH.

noniey alias said...

semoga selamat semuanya... amin..

CATZ said...

en me,
perbalikan saya ke kg tiada kena mengena dgn pemetikan buah pinang...
hehhe

CATZ said...

anne ,
thanks yea.

CATZ said...

Raodah,
thanksss
:)

CATZ said...

nak dara,'
mmg tak sampai hati tgk kaki bercucuk jarum utk masuk air..cian dia tau kan..

CATZ said...

cahaya,
tannks

CATZ said...

noniey,
thanks.