Sunday, June 28, 2009

Makan-makan @ D Tasek

Ni makan-makan beberapa hari yang lalu. Di D Tasek, lokasi dekat dgn Hotel Residence (UNITEN, Bangi).
Masuk dekat main gate UNITEN, amik arah masjid/ hotel Residence. Restoren ni atas tasik.
Apa yang di makan?

Siakap steam tauchu. Cadangan dari staff di sini, mula2 rasa mcm pelik..sedap ke tak ek? Tapi bila makan..yummy!!! Siakap di steam dgn taucu, ayam, sayur dan tauhu. Sedap! Takdelah rasa taucu sgt pun...rasa kuah ikan tuh seimbang...nyum-nyum!

Tomyam udang. AKu bagi markah 9/10 le...sedap.


Lala masak bercili. Yang ni catz bagi markah 8.5/10 le. Sedap dan tak pedas sgt pun, just nice.. goes well dgn nasi putih.

Pak choy with oyster sauce..sedap jugak.

Air kami order 'Air Tasik kayangan'..kalau tak silap aku le..campuram honey dew, tembikai dan laici kot...sedap dan menyegarkan.(bukan air tasik tu tawww)..

Jemput makan..

My partner in crime, cik roy. She really enjoy the live band...ye embak siti..betul enggak??
waduh..embak siti ini..malu-malu pulak nak makan. hehehe..
diet?..ek?..ek? ek?

"Jujurlah padaku..bila kau tak lagi cinta..tinggalkanlah aku, bila tak mungkin bersama.."
erk..sila sambung senirik..
sedap derang nyanyi.
overall..i like the ambiance, the food..nice and worth for money!

9 comments:

Wahidah said...

ala hari tu 4 hari stay kat residence hotel uniten ne..tp tk try pun mkn kat sini....sedap ke sis

SiMpleSmArtErMe said...

aduhaii..sedapnyer..
haipp..am on diet..

kucingorengemok said...

nak request lagu broery marantika 1...!! lala tu menggoda kalbu woi.

aianna said...

akak!rai pose ni...mencik termausk blog akak time2 pose ni...sob3

bila nak banje rai mkn...nnti rai hadiahkan sebiji kek jambu..

teeett!

CATZ said...

wahidah,
sedap banget lahhh..sodapp!

CATZ said...

simple,
camna aku nak ssustain semangat utk diet ek?..aku ni sat diet.,.sat tak..camno nak kurus/../

CATZ said...

kog,
lagu apa? bila bulan bicara??

CATZ said...

ainna,
akak tungguuuu nih kek jambu ko nih...

myself said...

air putih kat residence ni sedap...
bangun pagi je nampak tasik