Friday, June 19, 2009

The best coffee break? Jom Krispy Kreme

3 hari lalu...outing dgn Saira..she's now in Malaysia for summer break. So she stayed over nite at my place..then we went to KL. PI Low Yat, shopping computer thingy..then..we had coffee break at Berjaya Times Square, Krispy Kreme.

First time dtg outlet ni. Orang ramai ..so beratur beli donut. Saja nak try donut kat sini. Ada org ckp best..masa duk beratur dapat donut free..hihihihi..original glaze. Lembut fluffy ..aaaaa...sedapnyaaaaa...The best coffee break

kami makan dua bijik donut..plus yg free tadi 4 le kan.

nyumm...nyummm

saira with donut

Lama dah tak jumpa..alomost a year..so we had a long chit chat..
apa??...sedap ke tak donut ni?
personally kami rasa biasa je..
tapi yg original glaze tuh mmg lembut dan sedap..and manisssss.

catz

Best! with her new 500GB external hardisk. (saja la ni nak menunjuk2 ye)

p/s:aku rasa, Jco / big Apple lagi best...hihihi.

6 comments:

CAHAYA said...

Rasanya Jco lagi best kot. Ops!

AYU said...

air tu air ape catzs? mcm ade biji selasih je? :-/

tak pernah try lagi krispy kreme ni? flavour dia camne? banyak ke?

aku kalau banding jco dgn big apple, prefer big apple rasanya. ni nanti nak try krispy kreme plak :D

makdaracute said...

memang crispy donut nie rasenya sangat manis...susah sikit ler tekak nie nak terima...

CATZ said...

cahaya,
saya pun rasa gitu..Jco or big apple lagiiiiiii lembut dan sedaps..
sini x best ah..

CATZ said...

ayu,
air kopi o ais lah...hahhahaha..apa tah nama dia..americana apa tah..sebenornya kopi o ais jek..
donut dia tak best ah..
bagi catz big apple lagiii sedap dan lembut...
donut yg ada kacang tuh keras lah..flavour pun x banyak sgt..
aku prefer jco/big apple lagi

CATZ said...

mak dara,
mmg manisss sgt...tak bagus utk kesihatan..hehhehehe