Saturday, June 20, 2009

outing : makan-makan , shopping.


Eh..dah lama aku tak outing dengan kawan-kawan.
so hari selasa lalu:
Outing day..with Saira who just came back from the US, spending her summer break. welcome home fren. So...sasaran utama ialah makan..makan...
dia teringin nak makan KFC, Nandos. so here we are..nandos Sungei Wang. Sambil menyelam minum air. We shopped at Low yat.
Sebelum shopping, we restore energy. Makan ayam nandos.

saira's extra hot-hot ayam with fries and coleslaw

Catz's mild ayam with rice and grilled vege (tak mcm grill pun, macam rebus je??)

miowwwwwwwwwww..

Yey! Saira got her new 500 GB Buffalo external hardisk, and i got 320 GB ..yuhuuu! Then she borong accesories komputer, aku pun terjebak sekali. I bought new black keyboard for Papa.
Eh..kayanya kawan aku ni. Beli aksesori komputer cam beli/pilih bawang kat pasar malam. Mak kagum seploh minit noks.

aku kena paksa jadi model beg..

rasa macam kura-kura sekejap.

rambang mata.... beli laptop baru?????

Kalau dah perempuan tu perempuan jugak. Beli baju kat Times Square.

happy face..


and another makan-makan session at Alamanda, putrajaya.

steamed tahu with oyster sauce..nyummmmm!!!

pi-T

Chicken rice..eh now aku dah tau kat mana nak makan nasi ayam sedap.


Looking foward for other makan-makan before she return to US end of July. Daaa..

6 comments:

kucingorengemok said...

mana nasi ayam sedap tu?

AYU said...

"rasa macam kura-kura sekejap."

sumpah gelak besar time tu. ahahahahahaha XP

tapi beg tu lawa la. wah! beli hdd besar2 nak taruk ape? movie ke, gambar ke? ;)

noniey alias said...

memang betul lah.. cam kura2.. hehehe

CATZ said...

kog,
nasi ayam sedap tu kat fod court alamanda, RASA. nama kedainya 'chiken rice' ke nasi ayam gitu..

CATZ said...

AYU, beli hdd besar nak letak gamabr le..laptop aku nak penuh sendat dah..

CATZ said...

hi noniey..
kan..mcm kura2 kan..hehehhehe..