Sunday, June 21, 2009

Tiada tajuk

Aku dah termenung 5 minit. Tak tau nak letak tajuk apa. Best sgt suasana Labuan ni. Aku suka tgk lautnya..biruu..cantik.

On the way Ke Labuan, sempat baca surat khabar. Hem..nampaknya kena extra carefull. No wonder kat KLIA semalam, ramai sungguh org pakai mask, tak macam 2 minggu lepas masa aku ke Penang. Lagi pun now virus A H1N1 dah diistihar sebagai pandemik oleh WHO dan amaran level 6 dah.



Nak turun dari flight tiba2 aku asyik bersin, lebih 10 kali. Kat airport aku asyik bersin gak. Sampai hotel bersin. ehmm..tiba2 aku selsema...uhhuks.
Tapi hari ni dah ok. Alhamdulilah.

work...work...


ok...daaa..setakat ini. Nak pegi tangkap ketam sat, kat Tanjung Anjung Ketam.

6 comments:

@xiM said...

nak makan ketam mai umah aku..hehe

SiMpleSmArtErMe said...

Take Care Catz..!!

Anonymous said...

pandemik? nate apa tu?
epidemik kot cik kak.

roseazmi said...

Bestnya catz..anyway take care ya!

CAHAYA said...

cantiknya labuan. jealous!

neezareef said...

seb berssin2 gitu jek...hihi

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ