Friday, June 12, 2009

di kesempatan yg singkat..

catz di titik paling hujung selatan benua asia..peace yo!!

ke pontian, tanjung piai, kukup
masak2 with mommy..
masak rojak emak - hhehehhe..tetiba aku dah tau camno buat kuah rojak yg sedap cam rojak zaman dulu
3 kali 'mengeteh' with parents - ni org jawa je yg paham kot
mkn ABC with mommy + tgk monyet
tolong mak buat kuih bahulu gulung (ha-ha...aku cuma tolong pegi beli telur dan sapu jem je..kekeke.)
trip mee bandung Muar
McD with adik-adik



things to update, tapi masa tak mengizinkan + takde mood la.

1. penang trip last weekend - nasik kandar line clear, bukit bendera, etc
2. event kenduri, balik kampung, nasi ambeng original , very the meletopss


3. trip ke Tanjung Piai, bhgn paling selatan benua asia

bersambung...


harap2 mood nak berblogging datang semula..or should i stop blogging?
kenapa tetiba aku rasa camni?
rasanya?

eh..bersambung?

16 comments:

SiMpleSmArtErMe said...

nasik kandar line clear jugak hang pi cari nooo..ish2.

Jeruk kat chowrasta x pi beli ka??

atty's said...

salam catz..jgn le stop blogging..ko rehat dulu
nanti ade mood cont ..

Linda Abdullah said...

Ohh Catz pi minum air sirap dulu untuk dapatkan mood continue blogging..hehehee

Jangan le stop..continue yer..hee

CAHAYA said...

Takyah la stop blogging. Nak try masakan tak abis lagi ni. :)

NenekPenne said...

jgnlah stop blogging ya catz... manalah akak nak dapat mood memasak kalau tak jengok blog catz ni....

en_me said...

me pun dah gi tg piai two weeks ago, entri dah padam.. volleee

DrSam said...

Tanjung piai dah ada concrete macam tu. Dulu ada pondok kecil aja kat hujung bakau tu.

jangan stop berblogging catz...jangan tinggal daku :)

hazali said...

"mengeteh" is bagus unutk mengeratkan hubungan antara ahli keluarga...
sambil makan tempe goreng

CATZ said...

simple,
yup.line clearrr..
hehhe..jeruk??
hahaha..malas dah...zaman beli2 jeruk dah berlalu..lagipun malas nak angkut..
dulu2 kalau ke png ni mmg memborong..
pastuh benda tuh jadik tukun je dlm fridge..now udah malass nak beli..
hiks..

CATZ said...

atty,
haiiii...seronok ke PD?
aku udah kembali..

CATZ said...

Linda,
catz dah minum 5 baldi air sirap ni..
now sudeh kembali;..

CATZ said...

cahaya,
hai...apa kahabr???
ok ke?

CATZ said...

nenek penne,
\nak dpt mood masak kena blogwalking dulu yer...hhhehehehe..sib baik mak kita dulu2 tak mcm tuh,...kalau idok..dapur tak berasap..hehehhehee..

CATZ said...

en_me,
mmg best tj piai tu....lain kali nak tidur sana..

CATZ said...

DrSam,
now tg piai dah banyak berubah...
dah maju,.,.hehehe,,
saya tak stop..now udah kembali...

CATZ said...

hazali,
ko jawa kewww...welcome to the club..
hikssssss....setuju..sambil mengeteh, mkn tempeeee...