Sunday, June 7, 2009

sibuk basuh kain


aku penat..
tgh sibuk basuh kain baju...cecececcececehhh... mak sebok memberus kain ala-ala cuci kain kat tepi sungai.
unpacking gitu...
amazing race sabtu ahad.
oh..
lagi isu henpon.
aku NYARIS hilang henpon. Ada org baik hati pulangkan handphone aku yg tercicir kat tangga bas.
puhhh...(dlm hati: kalau aku hilang henpon, aku x nak beli henpon lagi dah. Nak guna public phone je.huh.)
uh. SUDAH TIBA masanya aku memikirkan secara serious utk memiliki henpon saiz botol air. TAPI yang murah la.

TAKDE cerita pasal MAKAN/ MAKANAN kali ni.
(percaya tak??).
sila percaya.
.
.
.
.
.
tak caya sudah.

7 comments:

kucingorengemok said...

tipuuuuuu...

CATZ said...

kucing oren gemuk,
wah..cepatnya ko respon..
aku baruuu je tekan button publish...
hehhhehehehe...
tipu?

hehhee,...betui tu...tipu.
kihkihkihkkk

NenekPenne said...

tak ada gambar makanan? aaah so tak bestnya.....

SiMpleSmArtErMe said...

CATZ..
Gantung itu hp la sama itu tengkukk...

@xiM said...

HEHE

ada problem jaa ngan henpon ko ni kan..

slamat hari isnin catz!!

makdaracute said...

macam tak percaya lak kalau takder cerita pasal makan2...
catz dah betul2 insaf ker nie? :)

Anak Jawa said...

tuuu lerrrr
pakcik dah nasihat byk kali, pakai jer HP botol air gantung kat leher. sebaik2nya kaler pink yerrrr!!!