Friday, June 5, 2009

Pin-pin!!!!

kick!..kick!!
yeah...aku pi jugok kick boxing semalam...
hehhe..improved!!..heeeee...

so..malam tadi aku terbungkang kepenatan...
nak packing..tapi malas..duk tangguh..tangguh...DAN aku TERTIDUR !!...
terjaga 4.15 pagi..
ohhhhhhhhhhhhhh!
zassssssssssss!..zassssssss!!
awwww...lompat terus bangun...
i got to pack my things...!!..aaaa...tak cukup masa nihhh...
haih..mcm bersilat aku berkemas..
hoh..dgn charger kamera tah kat mana, dgn pikir baju mana nak pakai..nak bawak..apa nak bawak coz nak bawak back pack sajok..hoh..laptop aku pun bateri flat..haih...
szasss..campak baju dalam bag..charge lappy..gosok baju...kutip benda penting..mandi..bersiap..
buh telekong dalam bag..
and....

4.45 pagi

pin-pin!!!!!!!pin-pin!!! (haih..cepat pulak taxi datang ni....sat...sat..!!), patut dia dtg pukul 5..or aku harap dia lambat sket dtg pukul 5.15 ke...
taxi kena tunggu aku 15 minit bersiap...
then sambung ke dapur..simpan lauk..simpan nasik malam tadik..
ANDDD..
zzrommmmmmmmm to airport.. (aku sambung tidor dalam taxi sambil peluk bag..)
tak sempat aku nak berbedak berlipstik bagai okeh...(lagipun nak solat subuh kat airport..so jimat sket lipstik aku yg mmg dah tinggal tak sampai 0.001 cm panjangnya tuh.....)..

ZZZZZzzz..sambil bersungguh-sungguh peluk bag...hahahaha...

now..live blogging from..
...
...
......
......
......
......

12 comments:

cikgu zainab said...

Salam Catz,
Ke mana pulak ni??

Inah said...

waah catz..bila la nak sampai ke sini :)

SiMpleSmArtErMe said...

ishh2.. mujur sedar kalau x sedar tgok2 dah cerah jer.. haa..

mana pulak nih catz??

adie-ishmael said...

catz!!! orang pompuan pun tidur terbungkang jugak ker...(sambil membayangkan macam mana catz terbungkang...adakah ?)...

AYU said...

catzs!

terima kasih sebab bagi dorongan kat aku! semangat skit! hehehe

wah, berjalan lagi ke, tak nak travel partner ke?

*mata bersinar2 harapan*

heheheh :p

CATZ said...

salam cikgu zainab,

saya ke utara.

:)

CATZ said...

Inah,

Insya-Allah..jika ada kesempatan..
:)

CATZ said...

simple..
tu lah..
mujur..
saya ke utara.

CATZ said...

adie,
tak yah le bayangkan..iskk...
malu le...
iskk..

CATZ said...

AYU,
sama2..hehehe..ala..bukan apa sgt pun..
hiks..
hows ur weekend??
dah join gym ke?

AYU said...

belum la. tgh survey. huhuhu

*malu*

NenekPenne said...

disebabkan akak mengikuti blog catz ni half way not from the beginning, so tertanya2 catz ni kerja apa... .jap ke sana, jap ke sini....
busy sokmo...