Monday, June 1, 2009

Punch!!...Kick!!!!.. ke ke ke..


TODAY...

1st lesson..

punch!!! ok..punch!!!....ehhh...
apesal tangan you mcm tuh....siku tuh kepit sikit ok..dan tangan u tu buat ala2 protect muka you..sebelum tumbuk goyang sket badan u kat pinggang je ok..pusing, punch!
hahahhaha...apesal gaya aku kelakor benor???
macam kartun pun iye jugok..



2nd..

kick!!! ok..now tgk...camana i kick..jgn hayun terus..masa nak kick tuh bengkok sket lutut u baru hayun kaki....

kick...ok..kick!!!


oi...oi...apesal kaki you mcm tuh....jgn terajang sembarang je weh.....ok..semula!! tgk ni...
ok..kick!!! dushhh!!

ok..kick...!! oi..aku suruh kick...bukan ketawa mengilai2 cik kiah oi....


opss..ini bukan photo penulis..penulis belum lagi selim melim mcm tu..


aaaa...tobat.

i was thinking to join the kick boxing class....hehhee......thinking..considering..
and today, my PT asked me to join her...so...praktis the basic step..
TAPI...
aku rasa...aku tak nak le join...sebab....duh...letih rupanyan duk terajang2 tuh..penat gila..
nak kick 15 kali pon aku rasa hazab sgt sampai rasa nak mintak tabung oksigen...camno tuhhh??
lepas tuh..kaki aku sakit nak turun tangga akibat prektis beriya tadi...
lepas magerib tadi aku turun ke dapur terkengkang-kengkang aku akibat gigih menerajang tadi,
(walaupun gaya aku sgt katun)..

penat nak mamfos oke..
so...end. aku tak nak join.
eh..mmg berpeluh gila lah...penat...PT aku ckp, mmg bagus utk lose weight..
oooo...patutlah pojiah anak wak latip tuh langsing melidi badan dia...dia mmg join lama kick boxing ni..
so..aku kena pikir dua kali ke??
join?..tak??...join??..tak???

malas lah ek..
eh...

photo ihsan encik google.

11 comments:

neezareef said...

mcm haliza misbun heheh...

catz...
tanye sy duk mane kan
bp la

atty's said...

tak lama lagi catz leh join tomoi ..hehehhe

atty's said...

tak lama lagi catz leh join tomoi ..hehehhe

NenekPenne said...

kalau dah malas tu catz, abaikan jer......

makdaracute said...

gi jalan2 cari makan lagi bestkan...hehhehehe...

Wahidah said...

kickboxing?? hehehe...mcm menarik jer..tp mcm tk brp nk ayu je....hehehe...

CATZ said...

neeza,
pojiah anak wak latip tuh pun...join kic boxing..no wonder lah selim melim kan..

CATZ said...

atty,
tomoi??..hahhaa...sama step keww??
idoklee...

CATZ said...

nenekpenne..
mmg pun..aku malas.penat.hiks/.

CATZ said...

makdara,
yea..betullll!!

CATZ said...

wahidah,
tak ayu??..hhahahha..ok je..now ramai pompuan join benda ni..