Monday, April 14, 2008

Digeget semut? Jom Sate kajang..

Hari sabtu, sepertri yg dijadualkan, cat pi buat blood test...di Kajang.. so pagi-pagi dah meredah Kajang yg sesak..and sebab nak wat blood test, kenalah puasa kan...so pi Kajang dgn perut kosong je lah...

me: sakit tak?
tukang cucuk: sakit sket..saya cuma berlaku jujur..mcm kena geget semut
me: aaa..takut tgk jarum
tukang cucuk: kalau takut pejam mata ok..
so catz pejam lah mata...kejap je dah siap..


aaaa...bekas jarum. kena cucuk..

Lepas wat blood test, pi metro Kajang. Hajat di hati nak beli fresh flower dkt bus stand tu..nampak dari jauh cantik-cantik. Tapi kenalah park secara illegal..tapiiii....baru nak stop situ , seorg Pak polisi Trafik sedang berdiri menjlnkan tugas berdiri dkt dgn gerai bunga..huwaaa...tak dptlah aku fresh flower tuh...haruslah kan ken asaman kalau park sekejap kat tempat sesak dkt bus stand tu...huhuhuk..
So terus masuk metro Kajang...shopping barang rumah...beli beras segala (eh...derang akta now krisis beras ke...takutnya.)..
Lepas tuh..rasa lapar gila..so as a reward kan..dek kerana poser ....pi mkan sate kajang kat medan sate Kajang..hari awal lagi, so lengang je org tak ramai..
Lama gila catz tak mai sini..
ketupat

sate daging, ayam dan ikan

kuah sate
Photos taken at galeri sate

2 comments:

Beruang Madu said...

catz... kalau ada krisis beras..kita takyah makan beras.. cuba ko tengok segala diet programm dan senaman... jangan makan nasi jangan makan nasik... jadi nasiklah yg memberatkan kita..so stop nasik stoplah krisis beras... tak gitu??

Catz said...

tulah dia abg bear...catz nak mkn style omputeh lah..ikan dgn sayur..no nasik-nasik dan karbo gituhhh. hahha...makan protein dgn sayur jek...ngehheee