Wednesday, April 9, 2008

A gift?


hari ni catz dapat nih..org dari persatuan bagi...sebagai kenang-kenangan katanya atas penyertaan pada tahun 2007. Apa nak buek dgn menda ni??

Hooo...buleh catz isi brooch, gelang-gelang (hahha..mcm le byk gelang) yg selalu duk sepah-sepah tah mana-mana catz letak..



Ha..yg ni bukan free..yg atas tu jek free...hok ni kena beli..napa ek aku 'terbeli' set kesihatan ni?... becoz of the product..or tabiat ku yg suka je nak try-try hangat-hangat...or aku suka org yg present yg sungguh le bermulut manis dan bagi catz diskaun 30 sen tu?? Or sms dr kwn ku nun diseberang yg suh aku invest on health product ni? (Dinamakan investment sebab apa ek?..sebab mahal ke?..so dinamakan pelaburan?"

tapi ayat yg sungguh le biasa di dengar..".ala..ni tak mahal kalau compare apa kesan yg you dpt nanti...sebelum sakitlah kena jaga kesihatan..ni kira murah lah..kalau dah sakit RM100,000 utk rawatan pun you sanggup carik kdg tu sanggup pinjam meminjam..kannn..haaa..sebelum sakit ni le u kena jaga kesihatan..amkan benda-benda sihat ni??.."

cat jwb: "mmg le sihat badan tu nanti..tapi..poketku yg jadi tak sihat karangggg....uhukk"

2 comments:

Beruang Madu said...

Catz...pe kata kita wat tempat tido kucing jer.... hehehhehehee kalau Mira muat tu!!

Catz said...

Hahahha..Mira dah besar..kompem tak muat le abg bear oii...
kalau anak tucen cumel muat le..